Ανδρέας Κτενάς : «Είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ»

Ο αρχηγός του Τηλυκράτη Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς μετά την σημερινή κλήρωση παραχώρησε συνέντευξη στο sportime24.gr και τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη και θα πάει χωρίς άγχος στα μπαράζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Κτενάς:

Ο πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα κυνηγήσει την υπέρβαση απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον Βόλο ΝΠΣ, και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. «Η αίσθησή μου είναι ότι ο όμιλος είναι δύσκολος», τονίζει ο Ανδρέας Κτενάς, συμπληρώνοντας όμως: «αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι στον προσανατολισμό της ομάδας, ο οποίος είναι να χτυπάμε το κάθε παιχνίδι και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Ο αρχηγός του Τηλυκράτη Λευκάδας στέκεται στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, λέγοντας: «αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα ένα από το φαβορί και ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και θεωρώ πως η πίεση θα είναι στην πλευρά του Ηρακλή. Έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο».

Ο Ανδρέας Κτενάς στέκεται στις δηλώσεις του «εάν ξεπεράσουμε το δικαιολογημένο άγχος που θα υπάρχει στην πρεμιέρα, θα είμαστε πολύ καλοί σαν ομάδα. Πάμε με όρεξη και φιλοδοξία γι’ αυτή τη διαδικασία. Όλα τα παιδιά θέλουμε να παίξουμε καλά, να δείξουμε ότι κάτι έχουμε, ότι είμαστε καλή ομάδα».

Ο αρχηγός του Τηλυκράτη θεωρεί ότι οι προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό πήγαν καλά, υποστηρίζοντας μάλιστα: «είμαστε σε καλό σημείο παρά την αγωνιστική αδράνεια που έχουμε. Πιστεύω ότι στα παιχνίδια θα βγάλουμε μόνο τα θετικά που διαθέτουμε σαν ομάδα και περιμένουμε να τα δείξουμε σε αυτές τις αναμετρήσεις. Θα πάμε να παίξουμε για την άνοδο!».

Τέλος ο Ανδρέας Κτενάς μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας: «Στην αρχή της χρονιάς είναι αλήθεια ότι ο κόσμος στο γήπεδο δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Με την καλή πορεία όμως της ομάδας και το ωραίο ποδόσφαιρο, τον φέραμε κοντά μας ενώ μας ακολούθησε και στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και στα ντέρμπι που έρχονται γεμίζοντας το γήπεδο κι εμείς υποσχόμαστε ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε».