Απίστευτες καταγγελίες Πετριτή για τη… φιλοξενία στη Φιλιππιάδα!

Για τριτοκοσμικές συνθήκες μιλούν, με ανακοίνωσή τους, οι Πρωταθλητές, που καταγγέλουν ακόμη και επίθεση σε 15χρονη φίλαθλο της κερκυραϊκής ομάδας!
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή:
«Ήττα για την ομάδα μας σήμερα στη Φιλιππιάδα με 1-0 από τον Εθνικό, σε ένα ματς που η ομάδα μας έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ωστόσο, αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στα γεγονότα που εξελίχθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αρχικά, η αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στους φιλάθλους μας να καθίσουν στις εξέδρες του γηπέδου καθώς όπως ανέφεραν αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!
Έπειτα από 35 λεπτά που προσπαθούσαμε να τους πείσουμε να επιτραπεί η είσοδος στις εξέδρες τουλάχιστον για τα παιδιά και τις γυναίκες, στο τέλος τα καταφέραμε, οι υπόλοιποι φίλαθλοι βέβαια παρακολούθησαν όλον τον αγώνα όρθιοι πίσω από τα σύρματα έχοντας ως συντροφιά τους ψόφια ζώα και σκουπίδια και μη μπορώντας να τον παρακολουθήσουν.
Έπειτα, προς το τέλος του αγώνα ένας ΑΝΑΝΔΡΟΣ «κύριος» επιτέθηκε και χειροδίκησε απέναντι σε μια δεκαπεντάχρονη φίλαθλο της ομάδας μας η οποία υποστήριζε τον Αστέρα με μια κόρνα και έτσι δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των δύο πλευρών.
Στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες της ομάδας μας κατευθύνθηκαν προς τις εξέδρες με σκοπό να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας μας, όπως κάνουν μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού, και οι φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας τους επιτέθηκαν βρίζοντάς τους χυδαία και φτύνοντας τους και πετώντας τους μπουκάλια γεμάτα με νερό.
Όλα αυτά έγιναν υπό τη «διακριτική» εποπτεία των αρμοδίων και με τη διοίκηση των γηπεδούχων να είναι απούσα. Η φιλοξενία τους ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και δεν αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Εθνικός Φιλιππιάδας, και τέτοιες συμπεριφορές είναι τριτοκοσμικές.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολυάριθμους φιλάθλους μας που αγνόησαν τις δύσκολες συνθήκες και που στάθηκαν ακόμα μια φορά στο πλευρό της ομάδας μας».