Δηλώσεις από το Απόλλων Λάρισας-Αμβρακία Κωστακιών

Τη δέυτερη κατά σειρά νίκη της πανηγύρισε σήμερα (25/09) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία επικράτησε της Αμβρακίας Κωστακίων με σκορ 2-0. Το Athleticlarissa.gr βρέθηκε στο «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης και κατέγραψε τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου. Δείτε αναλυτικά:

Προπονητής της Αμβρακίας Κωστακίων Δημήτρης Μπαλάφας:

«Σήμερα παίξανε δύο ομάδες με διαφορετικό στόχο. Ο Απόλλων Λάρισας προσπαθεί να ανεβεί κατηγορία και εμείς να σωθούμε. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Απόλλωνα όμως μέχρι και το 60′ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δυστυχώς μια αβλεψία του διαιτητή κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα μας. Εκεί που βρισκόταν ο Απόλλων Λαρισας πριν λίγο διάστημα, βρισκόμαστε εμείς τώρα. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ή όχι, όμως εμένα με ενδιαφέρει ότι οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα στην κατηγορία. Όλοι οι παίκτες μας πάνε το πρωί στις δουλείες τους και έρχονται μετά για να ξεδώσουν στο γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας και τον ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.»

Σάκης Θεοδοσιάδης προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας:

«Σήμερα η ομάδα των Κωστακίων έδειξε πως είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνιδία. Είχα πει στους παίκτες μας ότι το παιχνίδι θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά το γκολ δυστυχώς δεν ήρθε νωρίς. Όμως όταν πετύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και στο πρώτο μέρος αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Θεωρώ πως ήταν μια δίκαιη νίκη. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και κοιτάμε τη συνέχεια. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου αλλά και τον κόσμο που παρευρέθηκε σήμερα στο γήπεδο.»

Νίκος Βασίλας ποδοσφαιριστής της Αμβρακίας Κωστακίων:

«Εμείς ήρθαμε με στόχο να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να δείξουμε καλή εικόνα. Είχαμε διαφορετικούς στόχους αλλά ήμασταν διαβασμένοι όσον αφορά το παιχνίδι. Μια αδράνεια του επόπτη μας στοίχισε. Από εκεί και πέρα κοιταμε το επόμενο παιχνίδι.»

Νίκος Σουλίδης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας:

«Το σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι δεν υπάρχει εύκολο η δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν κυριαρχοι σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης. Δεν θα σταθώ αν βγήκε η μπάλα ή οχι . Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.»