Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Ενωσιακό προπονητή Τάκη Ντούρο

Ο Ενωσιακός προπονητής Τάκης Ντούρος με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά στην αντίστοιχη ηλικία εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης  της α΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε  όλους τους μαθητές – ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την στελέχωση των ομάδων μας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε  και για τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν. Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές των ομάδων που συνεργαστήκαμε, ιδιαίτερα τους κ. Πασχοδήμα Γ. και Καραμούτσιο Π. που με αναπλήρωσαν στο τελευταίο παιχνίδι, τους γονείς των παιδιών και όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά μας. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στο Δ.Σ. της ΕΠΣ που ήταν συνεχώς κοντά μας.

Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα Παίδων της Ένωσής μας κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και μαζί την πρόκριση της στις 16 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά στην αντίστοιχη ηλικία. Σίγουρα είναι μια σπουδαία επιτυχία για το ποδόσφαιρο της  Ένωσής μας. Σύμφωνα με την προκήρυξη, «στη β΄ φάση οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γεωγραφικές ζώνες των οκτώ (8) ομάδων (βορράς – νότος), και στη συνέχεια με κλήρωση, θα προκύψουν τέσσερα (4) ζευγάρια τα οποία θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα».

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 13:00

Περισσότερο όμως από την επιτυχία των «μικρών», θα ήθελα να σταθώ στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων που παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν – λόγω διαφόρων συγκυριών – αντιπάλους της μεγαλύτερης ηλικιακής ομάδας, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια, απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και ήδη έχουν έτοιμη την ομάδα για την προσεχή σεζόν. Συνολικά δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές με έτος γεννήσεως το 2003 αγωνίστηκαν στα περισσότερα παιχνίδια των Νέων. Με την προσθήκη ορισμένων ακόμη ικανών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών η ομάδα αυτή την επόμενη χρονιά θα ξεχωρίσει.

Η προσπάθεια της Μικτής Νέων δε σταματά εδώ. Προπονήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται από την άνοιξη και μετά ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα η ομάδα να είναι έτοιμη.

Οι προπονήσεις των Παίδων θα συνεχιστούν κανονικά κάθε Δευτέρα. Η ώρα και το γήπεδο θα ορίζονται και θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης μας (www.epsprevezas-lefkadas.gr).

Ο Ενωσιακός προπονητής

Χρήστος Ντούρος