“Σκληρή” ανακοίνωση του Θρίαμβου Λούρου για τη διαιτησία με ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ο Θρίαμβος Λούρου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι.

Η ανακοίνωση του Θρίαμβου Λούρου αναφέρει:

Δυστυχώς για μια ακόμη αγωνιστική στον θαυμαστό κόσμο του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ζήσαμε καταστάσεις που δεν τιμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σε έναν αγώνα που έπαιζε ο δεύτερος με τον τέταρτο της βαθμολογίας και σε μια κρίσιμη καμπή για το πρωτάθλημα τα σαΐνια της επιτροπής διαιτησίας και της ΕΠΣ όρισαν διαιτητή όχι κάποιον έμπειρο που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία, αλλά κάποιον που δεν είναι ικανός να διευθύνει ούτε αγώνα προμίνι.

Σε ένα ματς που η ομάδα μας υπερέβαλλε εαυτό και οι παίχτες κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο ο ανίκανος αυτός διαιτητής με κωμικοτραγικές αποφάσεις τους στέρησε το βαθμό.

Αφού στο 90 δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή του Αχέρων που απώθησε βίαια εκτός φάσης ποδοσφαιριστή μας, κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις σε ένα ματς με 5 αλλαγές και χωρίς η εξέλιξη του να τις δικαιολογεί. Με την επίτευξη του γκολ με το χέρι από τον ποδοσφαιριστή Τσομπάι (κάτι που ομολογούσε και ο ίδιος στο τέλος του αγώνα) ο διαιτητής ανακουφισμένος σφύριξε αμέσως την λήξη χωρίς καν να γίνει η σέντρα. Προφανώς ο σκοπός είχε επιτευχθεί.

Κύριοι της ΕΠΣ και της επιτροπής διαιτησίας, το παραμύθι τελειώνει εδώ. Εμείς κομπάρσοι σε πρωτάθλημα που θα ευνοούνται συστηματικά δύο και οι υπόλοιποι απλά θα συμμετέχουν δεν θα γίνουμε. Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ είναι τεράστιος και νάνοι όσοι τον αντιμετωπίζουν σαν συνοικιακή ομάδα. Η υπομονή εξαντλήθηκε.

Υ.Γ  για την εξύβριση του γενικού αρχηγού μας από τον διαιτητή στο τέλος του αγώνα επειδή τον ρώτησε για ποιο λόγο κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Υ.Γ 2 Προφανώς για την ΕΠΣ και την επιτροπή διαιτησίας ότι συμβαίνει στον Άγιο Θωμά μένει στον Άγιο Θωμά…καμία αντίδραση καμία ανακοίνωση. Μήπως τελικά κύριοι ή λύση για να σε σέβονται οι διαιτητές είναι αυτή;; Η ισονομία σας είναι, άλλες ομάδες να τιμωρούνται παίζοντας αγώνες 100 χιλιόμετρά μακριά απ’ την έδρα τους με διαιτητές από άλλες ενώσεις και για άλλες να είναι απλά Δευτέρα απόγευμα;

Υ.Γ 3 μετά από 10 χρόνια στην διοίκηση του συλλόγου ζήσαμε και την απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια της ομάδας μας από την αντίπαλη διοίκηση. Ο δε κύριος παρατηρητής αγώνα δεν έκανε καμία ενέργεια για να μας επιτραπεί η είσοδος. Δεν μας σεβάστηκαν σαν πρόσωπα και επέμεναν στην στάση τους λες και απέναντι τους είχαν εγκληματίες. Το γήπεδο και τα αποδυτήρια μας είναι φιλόξενα για όλες τις ομάδες. Να είστε σίγουροι πως η ίδια απαγόρευση θα υπάρχει και στο γήπεδο μας όταν θα σας ξαναφιλοξενήσουμε κύριοι της διοίκησης του Αχέρων

Υ.Γ 4 η απάντηση του τεράστιου ρέφερι στην επιθυμία μας να τον ρωτήσουμε έξω από το γήπεδο για ποιο λόγο κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις ήταν να καλέσει την αστυνομία…δεύτερη φορά σε μια μέρα νιώσαμε εγκληματίες.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ