Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν οι Ακαδημίες στην Ελλάδα αποκτούν νόημα!

0

Ο Χρήστος Λεμονιάς γράφει στο blog του για την εξαιρετική δουλειά των Άγγελου Μπέκα και Δημήτρη Ντοματά που πραγματοποιούν σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Β.Δ Ελλάδας, λειτουργώντας ως εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Νάτσος, Μπουζούκης, Μπακόλας, Πάσχος, Κωστάκης. Τι κοινό μπορεί να έχουν αυτοί οι πέντε ποδοσφαιριστές; Το ότι ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα από την ακαδημία της «Αθλόπολις» Πρέβεζας. Μιας ακαδημίας που απαριθμεί σχεδόν δέκα χρόνια ζωής και που μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες, εξαιρετικές συνεργασίες και φυσικά ανέδειξε ουκ ολίγα ταλέντα, που αυτή την στιγμή παίζουν ακόμα και στις Εθνικές ομάδες της χώρας.
Η «Αθλόπολις» η οποία εδρεύει στην Πρέβεζα και λειτουργεί υπό την καθοδήγηση των Άγγελου Μπέκα και Δημήτρη Ντοματά συνεχίζει το εξαιρετικό της έργο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, με προπονητές που γνωρίζουν άριστα το άθλημα και με νέα παιδιά που και το ταλέντο έχουν, αλλά και την όρεξη, η «Αθλόπολις» ΔΙΚΑΙΑ κατατάσσεται σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Β.Δ Ελλάδας.
Πολλοί γονείς στην περιοχή της Πρέβεζας, αλλά και γενικότερα προτιμούν να φέρνουν τα παιδιά τους στην «Αθλόπολις», έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ακαδημία τόσο στο παρελθόν, όσο και τώρα ξεκίνησε συνεργασία με δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Η «Αθλόπολις έκανε την αρχή με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας αρκετά παιδιά της στο «τριφύλλι», ενώ η συνέχεια ανήκει στην ΑΕΚ, όπου πέρυσι τέτοια εποχή, εγκαινίασε την συνεργασία με τις ακαδημίες των «κίτρινων», με την παρουσία του Μιχάλη Μητροτάσιου στην ηπειρωτική πόλη.
Πολύ σημαντικό επίτευγμα της ακαδημίας είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια, διαθέτοντας την εμπειρία πλέον και την τεχνογνωσία, έχει καταφέρει να βγάλει ουκ ολίγα ταλέντα και να τα προωθήσει στις μεγαλύτερες ομάδες των Αθηνών.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην εν λόγω ποδοσφαιρική ακαδημία μαθαίνουν τα βασικά του ποδοσφαίρου, από έμπειρους και διπλωματούχους προπονητές, εξειδικευμένους στην προπόνηση σε μικρές ηλικίες, με εγγυημένη την ασφάλεια των παιδιών.

Το ποδοσφαιρικό ταλέντο στην περιοχή της Ηπείρου είναι αρκετό, αρκεί να υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Η ακαδημία «Αθλόπολις» προσφέρει όλα τα εχέγγυα προκειμένου τα όνειρα για πολλά από τα παιδιά να μπορούν να τα πραγματοποιήσουν. Οι επιτυχίες εξάλλου που καταγράφει η ακαδημία «Αθλόπολις» Πρέβεζας τα τελευταία χρόνια είναι αρκετές.

πηγή: newsacademies.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ