Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Παντζιαράς: Χρειαζόμαστε δουλειά

0

Στο… φουλ δουλεύουν οι μηχανές στις τάξεις του Τηλυκράτη Λευκάδας με κορυφαίο σκοπό την παρουσίαση μίας ομάδας που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του νησιώτικου συλλόγου έχει μπει ήδη στην πέμπτη εβδομάδα της, γεγονός που αναπόφευκτα αυξάνει δραματικά και τον βαθμό της κόπωσης. Είναι κάτι, άλλωστε, που υποστήριξε και ο Ανδρέας Παντζιαράς, μιλώντας για τις εντύπωσεις που έχει συλλέξει και την εικόνα που έχει σχηματίσει από τη δουλειά που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής οι παίκτες του.

«Έχουμε μπει στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και, ως εκ τούτου, η κούραση βρίσκεται στο ανώτερό της σημείο! Το θετικό είναι ότι δουλεύουμε καλά και, παράλληλα, δεν έχουμε τραυματισμούς. Σιγά-σιγά δημιουργούμε τον κορμό μας μέσα από τα φιλικά» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Ασφαλώς, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή. Προσπαθούμε να ομοιογενοποιήσουμε τους παίκτες μεταξύ τους, γιατί έχουμε μία καινούρια ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παντζιαράς ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει αναγκαιότητα για προσθήκες. «Νομίζω ότι είμαστε καλά. Αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση ή αν δούμε μέσα από τα φιλικά ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα το αντιμετωπίσουμε τότε».

Πηγή: pamebala

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ