Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Εθνικός Φιλιππιάδας: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα

0

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (11/9, 17:00) με τη Νίκη Βόλου στη Φιλιππιάδα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιώργου Γιάννου.

Ουσιαστικά η ομάδα της Φιλιππιάδας από το απόγευμα της Δευτέρας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Νίκη Βόλου.

Το μυαλό όλων των παικτών και του προπονητικού τιμ είναι στραμμένο στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, καθώς ο Εθνικός Φιλιππιάδας θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου με στόχο τη διεκδίκηση της νίκης, που θα του αποφέρει ξεκίνημα «με το δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η εβδομάδα σε επίπεδο προετοιμασίας για την ομάδα της Φιλιππιάδας κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς με απαιτητικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/9) μετά την τέλεση του αγιασμού για τους «κυανόλευκους» η προπόνηση περιλάμβανε σε μεγάλο μέρος της ατομικές ασκήσεις με και χωρίς μπάλα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική της ομάδας, τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα.

Μάλιστα ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας  Γιώργος Γιάννος  επισήμανε αρκετά σημαντικά στοιχεία και δεδομένα που θα πρέπει να τηρήσουν την Κυριακή στη διάρκεια της αναμέτρησης, παράλληλα έγινε και κάποια ανάλυση του αντιπάλου ως προς το αγωνιστικό του προφίλ, καθώς και τι θα πρέπει να προσέξουν οι «κυανόλευκοι» στην αναμέτρηση της πρεμιέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ