Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Πάλεψε ο Εθνικός Φιλιππιάδας, αλλά… νέα ήττα με 3-2 από τον Απόλλων Λάρισας

0

Ο Εθνικός, πάλεψε με όσες δυνάμεις μπορούσε, αλλά έπεσε πάνω σε μία πολύ καλή ομάδα που ακούει στο όνομα Απόλλων Λάρισας, από τον οποίο γνώρισε την ήττα στη Φιλιππιάδα  με 3-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων Λάρισας φαινόταν να είναι μία… κλάση πάνω από τον Εθνικό. Έχοντας αξιόλογους παίκτες στην σύνθεσή του, έβγαινε εύκολα στα καρέ της ομάδας της Φιλιππιάδας.

Ο Εθνικός όμως ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Μιχάλης από καλή θέση πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φιρινίδη.

Στο 10΄  πλασέ του Πέντα απέκρουσε ο Μπαντής, και στο 13΄ ο Ιβανίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Στο 18΄ ο Σαχινίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κυριάκου έκανε το 0-2.

Στο 39΄ ο Μιχαλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουμπή έκανε το 1-2.

Στο 41΄ σουτ του Ιβανίδη απέκρουσε με δυσκολία ο Μπαντής, και στο 44΄ ο Καμπλιώνης μετά από πάσα του Παπαδοπούλου έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός φάνηκε απειλητικός με τον Μανιωτη στο 49΄ και κατάφερε να μειώσει στο 78΄ με κεφαλια του Μπότσαρη μετά από σέντρα του Κουμπή.

Στο 85΄ ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό αλλά το σουτ του Άρη Μιχάλη από καλή θέση πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Διαμάντης-Αντωνίου (Ηπείρου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Κουμπής (89’ Τσουλιάης), Δημουλάς, Μαλλάτος, Άτσκα, Λάππας, Μανιώτης, Τόλα (46’ Ντανάι), Καταγής (75’ Μπότσαρης), Μιχάλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοδοσιάδης): Φυρινίδης, Γεωργίου (76’ Σφυράκος), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης, Σουλίδης (80’ Καμπέρης), Πέντα (68’ Διβανές), Κυριάκος, Καμπλιώνης, Σαχινίδης

Βησσαρίων Σάκκος

Απαγορεύεται να δημιουργήσετε, αποθηκεύσετε ή αποστείλετε φωτογραφίες χωρίς την ρητή άδειά μας ή να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες για μη συμφωνημένη χρήση.

πηγή φωτογραφιών: www.intime.gr

DSC_0248 DSC_0257 DSC_0275 DSC_0279 DSC_0280 DSC_0282 DSC_0290 DSC_0306 DSC_0310

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ