Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Γ. Κυριακάκης: “Θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΣ Αχέρων”

0
????????????????????????????????????

Την Κυριακή ο ΠΑΣ Αχέρων θα υποδεχθεί τον Φωκικό στο Καναλάκι  και ο Γιώργος Κυριακάκης θα βρεθεί για πρώτη  φορά αντίπαλος της πρώην του ομάδας.

Ο Γιώργος Κυριακάκης μίλησε στο sportime24.gr για το παιχνίδι με τον Φωκικό, για τους στόχους του ΠΑΣ Αχέρων, αλλά και για τη μέχρι τώρα φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά:

SporTime24: Ξεκινώντας θα ήθελα να μου πεις πως έγινε η επαφή με τον ΠΑΣ Αχέρων και πώς πήρες την απόφαση να συνεχίσεις στην ομάδα του Καναλακίου.

Γιώργος Κυριακάκης: Η πρώτη επαφή έγινε απο τον φίλο μου Γιάννη Πολυχρονάκη που ήμασταν μαζί συμπαίχτες στον Φωκικό πέρυσι και στη συνέχεια μίλησα με την διοίκηση και τον προπονητή! Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι άνθρωποι σοβαροί και φερέγγυοι και έτσι αυτομάτως δεν σκέφτηκα κάτι άλλο από το να πω κατευθείαν το ναι στο να υπογράψω!

SporTime24:  Οι στόχοι του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αλλά και οι δικοί σου για τη φετινή χρονιά ποιοι είναι;

Γιώργος Κυριακάκης: Οι στόχοι της ομάδας μου είναι να κρατηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνετε στην κατηγορία γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα με νεαρούς παίχτες που διψάμε για επιτυχίες! Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να δουλεύω καθημερινά ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και κάποια στιγμή να παίξω Α΄ εθνική ακόμα και εξωτερικό!

 

SporTime24: Η πρώην ομάδα σου ο Φωκικός έρχεται στο Καναλάκι την Κυριακή…

Γιώργος Κυριακάκης: Θεωρώ ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας αυτό με το Φωκικό, πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα μας ανεβάσουν βαθμολογικά και κυρίες ψυχολογικά! Όσον αφορά την προηγούμενη ομάδα μου τον Φωκικό, θεωρώ ότι είναι μια έμπειρη ομάδα με ιστορία και εμπειρίες από τις επαγγελματικές κατηγορίες, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά!

 

SporTime24:  Θεωρείς ότι έχετε πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια σας ή θα χαρακτήριζες συγκυριακό το γεγονός ότι δεν έχετε ακόμα νίκη;

Γιώργος Κυριακάκης: Κατά τη γνώμη μου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές φάσεις, αλλά ήμασταν άτυχοι και θεωρώ ότι αυτό είναι συγκυριακό και κάποια στιγμή θα μας ευνοήσει και εμάς η τύχη!

 

SporTime24: Πως βλέπεις την παρουσία του ΠΑΣ Αχέρων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;

Γιώργος Κυριακάκης:   Είμαστε μια νέα ομάδα που σιγά σιγά αρχίζει και δένει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτό μας επηρέασε σε όλους τους τομείς. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και δίψα για επιτυχίες και αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Εύχομαι πάνω απ όλα να είμαστε όλα τα παιδιά υγιείς και η ομάδα θα βρει το δρόμος της!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ