Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Α. Παντζιαράς: «Κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού»

0

Ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, που δημιούργησαν όπως είπε πολλές ευκαιρίες παρότι ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με το Ελευθεροχώρι, που επισήμανε το πόσο σημαντική ήταν αυτή η πρώτη εντός έδρας νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας, το δεύτερο τη φετινή χρονιά. Νομίζω ότι κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση, και ειδικά από το 15΄ μέχρι το 70΄ ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, αν εξαιρέσουμε μια αντεπίθεση του αντιπάλου.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε και δύο ακυρωθέν γκολ, δεν ξέρω αν είναι καθαρά ή όχι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι σημαντικό ότι έγιναν σε ένα πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που είναι και το μεγάλο πρόβλημά μας στα εντός έδρας παιχνίδια.

Νομίζω ότι μετά το 65΄-70΄ αγχωθήκαμε χωρίς λόγο. Αν και είναι φυσιολογικό πιστεύω, ότι όταν διεκδικείς την πρώτη εντός έδρας νίκη, η αίσθηση επιβίωσης στον αγωνιστικό χώρο είναι πάνω από τις ικανότητες.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας για το εκτός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήταν για μια ακόμη αγωνιστική στο πλευρό της ομάδας και ελπίζουμε στη συνέχεια να πανηγυρίσουμε και άλλες νίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ