Άκτιος Απόλλων – Α.Ο. Λούρου 84-29

Ο Άκτιος Απόλλων επικράτησε, το Σάββατο 24/2 στο ΔΑΚ Πρέβεζας, επί του ΑΟ Λούρου με σκορ 84-29 και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στη Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του coach Παπαμιχαήλ ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με πίεση σε όλο το γήπεδο ενώ πέτυχαν αρκετά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό με την 1η περίοδο ολοκληρώνεται με σκορ 30-3 ενώ ανάλογα κύλησε και το 2ο δεκάλεπτο με το σκορ του ημιχρόνου (50-8) να αναδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Το 2ο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον coach Παπαμιχαήλ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ενώ άξιο αναφοράς το γεγονός ότι σκόραραν και οι 12 παίκτες μας.

Δεκάλεπτα: 30-3, 20-5, 14-5, 20-16

Άκτιος Απόλλων( Παπαμιχαήλ Μ.): Παπαμιχαήλ Α. 7, Ζώης 7(1), Σιάρκος 1, Θεοδωρακάκος 12, Γκόπης 4, Τζάλλας 13, Σκαμνέλος 5, Σουλιώτης 17(1), Κίτσιος 8, Ευθυμίου 2, Αργυρός 2, Τσέτσικας 6

Επόμενο παιχνίδί για την ομάδα μας, το Σάββατο 3/3 όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αία Περιβλέπτου.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να αναφέρουμε πως το σωματείο μας λαμβάνει πάντοτε υπόψη την προσπάθεια που κάνουν όλες οι ομάδες (και τα μέλη αυτών) στο πρωτάθλημα και προσπάθεί να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό. Ωστόσο αναλογιζόμενοι την προσπάθεια και των δικών μας αθλητών και προπονητών , δυστυχώς οδηγούμαστε στο σημείο να εκφράσουμε δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια μας για την λεκτική επίθεση αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας προς το πρόσωπο του προπονητή μας κ. Μιχάλη Παπαμιχαήλ του οποίου τα μπασκετικά διαπιστευτήρια είναι αδιαμφισβήτητα και αξίζουν το σεβασμό όλων.

aktiosapollon.wordpress.com