Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας – ΒΑΟ Άρτας 78-66

Ζευγάρωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα η ομάδα μας καθώς στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ , επικράτησε δύσκολα στο ΔΑΚ Πρέβεζας του ΒΑΟ Άρτας με 78-66.

Η ομάδα μας ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και με έλλειψη συγκέντρωσης πραγματοποιώντας πολύ κακό 1ο ημίχρονο, με λάθος επιλογές στην επίθεση και κακή αμυντική συμπεριφορά, δίνοντας το δικαιώμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και το ημίχρονο να κλείνει με τον πίνακα να δείχνει 27-40 υπέρ της ομάδας της Άρτας.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας ανέβασαν την απόδοση τους και την πίεση στην άμυνα, μείωσαν τη διαφορά με το 3ο δεκάλεπτο να κλείνει υπέρ των φιλοξενούμενων 52-53. Η ομάδα μας δεν επηρεάστηκε από την αποβολή του Ευθυμίου με 2η τεχνική ποινή και συνέχισε να πιέζει στην άμυνα και να βρίσκει λύσεις στην επίθεση απέναντι στις αμυντικές προσαρμογές της ομάδας της Άρτας. Προσπέρασε στο σκορ στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου και συνέχισε να αυξάνει την διαφορά μέχρι το τελικό 78-66.

Δεκάλεπτα: 15-23,12-17,25-13,26-13

Άκτιος Απόλλων (Παπαμιχαήλ): Γάκης 17, Ράπτης 2, Σιάρκος, Ρίππης, Κιτσαντάς 18(4), Τζάλλας 5(1), Σκαμνέλος 11(1), Παπαμιχαήλ 9, Γκόπης 2, Ευθυμίου 11, Αργυρός 2, Βουκελάτος.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Β’ ομάδα της ΓΕ Αγρινίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν την ομάδα μας αλλά και να στηρίξουν το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Βάζουμε Καλάθια αγάπης». Στην κεντρική είσοδο , όπου υπήρχαν εκπρόσωποι της ομάδας μας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα  και έσοδα για την στήριξη της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας. Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα πραγματοποιούνται σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας ανδρών μας μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.