Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας: Ολοκλήρωση αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019

Το πρωτάθλημα της B’ ΕΣΚΑΒΔΕ 2018-2019 ολοκληρώθηκε το Σάββατο 13/4 με την ομάδα μας να πραγματοποιεί ομολογουμένως επιτυχημένη αγωνιστική πορεία καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση του Νότιου ομίλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κερδίζοντας τη συμμετοχή της στη διαδικασία των playoff της Β’ ανδρών, για 1η φορά στην ιστορία της, όπου τελικά κατέλαβε την 3η θέση που βάσει προκήρυξης μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άνοδο στην παραπάνω κατηγορία (Α’).
Το Σωματείο μας κατάφερε να κάνει ένα βήμα παραπάνω αγωνιστικά σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά ωριμάζοντας ως σύνολο, διατηρώντας ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Μιχάλη Παπαμιχαήλ. Η ομάδα μας κατάφερε να βελτιωθεί και έξω-αγωνιστικά καθώς ανέπτυξε την κοινωνική της προσφορά δημιουργώντας το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «ΒάζουμεΚαλάθια Αγάπης» με στόχο την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας. 
Στο φετινό μας ταξίδι είχαμε αρκετούς υποστηρικτές και φίλους που βοήθησαν ώστε ο Σύλλογος μας να έχει ομαλή λειτουργία και να πραγματοποιήσει επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.
Αρχικά το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει  τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις για να υποστηρίξουν τους προπονητές μας , τους αθλητές μας αλλά και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που δημιούργησε ο Σύλλογός μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, επέλεξαν να στηρίξουν το Σύλλογό μας και να είναι συνοδοιπόροι μας στο φετινό μας ταξίδι ενώ η βοήθεια τους είναι αναγκαία και σημαντική για εμάς ώστε να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε το άθλημα που αγαπάμε.

Ευχαριστήσουμε θερμά τον μεγάλο μας χορηγό για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, την επιχείρηση “Γεύση & Άρωμα” των αδερφών Καρασαβόγλου,  για την μεγάλη προσφορά προς το Σύλλογό μας και την πολύ σημαντική βοήθεια στη λειτουργία του σωματείου.Το“Γεύση & Άρωμα” κοσμεί την νέα εναλλακτική αγωνιστική εμφάνιση(city edition) της ομάδας μας Ευχαριστούμε ιδιαίτερα

⇒ Τον κ. Σπύρο Μπάκο και το The Game Factory

⇒ Τον κ. Βαγγέλη Κώτση και το VK – Old Barbershop στο Σαϊτάν Παζάρι

⇒ Το art cafe «Μποτίλια στο Πέλαγο»

⇒ Τον κ. Δημήτρη Χασάπη και το Ionio Beach and Cafe Bar

καθώς είναι οι πρώτοι χορηγοί/υποστηρικτές της ομάδας μας από την ημέρα που επανεμφανίστηκε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ , εδώ και 3 αγωνιστικές περιόδους. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα που συνεχίζουν και εμπιστεύονται το σωματείο μας ενώ τα λογότυπα των επιχειρήσεων κοσμούν τις κλασσικές εντός/εκτός έδρας αγωνιστικές μας εμφανίσεις.

⇒ Ευχαριστούμε τον κ. Ηλία Κατωγιάννη και την εταιρία Preveza Rent a Car – Katogiannis για την προσφορά προς το σωματείο μας την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η εταιρία Preveza Renta Car- Katogiannis αποτέλεσε σημαντικό υποστηρικτή της ομάδας ανδρών μας ενώ το λογότυπο της εταιρίας συνόδευε τους αθλητές μας σε όλες τις αναμετρήσεις καθώς κοσμεί τις ζακέτες αποστολής.
⇒ Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Diem Espresso Bar στην παραλία της Πρέβεζας για την συνεχή βοήθεια και την διαχρονική υποστήριξη του σωματείου μας. Το λογότυπο της επιχείρησης εμφανίζεται στα φούτερ προθέρμανσης των αθλητών μας.

⇒ Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Παρούση και την επιχείρηση «Η Πηγή της Πατάτας» για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το σωματείο μας και την προσφορά την φετινή αγωνιστική χρονιά ενώ το λογότυπο της επιτυχημένη επιχείρησης κοσμεί τις μπλούζες προθέρμανσης των αθλητών μας.

 Ευχαριστούμε θερμά τους νέους χρυσούς χορηγούς μας

⇒ Τον κ. Στάθη Σκλαβενίτη και το κατάστημα οπτικών ΟΠΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ 

⇒ Το ξενοδοχείο SOFITA HOTEL στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας

⇒ Τον κ. Αποστόλη Μουκάνο και το ΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

⇒ Την εταιρία ΚΟΡΠΗ – ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 

για την πολύτιμη βοήθεια τους και που επέλεξαν να στηρίξουν το σωματείο μας στην προσπάθεια για διάκριση στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ 2018-19.

⇒ Ευχαριστούμε τον κ. Άρη Βαρζέλη και την επιχείρηση Royal Freshness στο κέντρο της πόλης, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην λειτουργία του σωματείου μας, στην επιμέλεια του αγωνιστικού μας ρουχισμού και στην προετοιμασία των εντός/εκτός έδρας αναμετρήσεων μας.

⇒ Σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια του Άκτιου Απόλλων Πρέβεζας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια με ειδική αναφορά τους Στάθη Νέλλη, Αναστάσιο Νέλλη και το κέντρο φυσιοθεραπείας Nellis Physiotherapy , μέλη του ιατρικού team μας, για την συνεχή τους παρουσία σε όλους τους αγώνες της ομάδας ανδρών μας , την διαχρονική προσφορά προς το σωματείο μας και τους αθλητές μας, την συνεχή βοήθειά τους στην πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των αθλητών μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ομαλή προετοιμασία και φροντίδα των αθλητών μας.

⇒ Το Διοικητικό μας Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ , τον πρόεδρο κ. Κώστα Νικάκη , τον κ. Κώστα Τσικριτέα , τον κ. Θόδωρο Μυζίκο και την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ , για την πολύ καλή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα του Συλλόγου μας.
⇒ Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τον  κ. Γεράσιμο Ντίτσο, την κα. Δήμητρα Κοψάρη, τον κ. Δημήτρη Ρούσο καθώς και το τμήμα  Πολιτισμού –Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια τους στην ομαλή λειτουργία του Συλλόγου μας.
⇒ Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Ανδριόπουλο και την εταιρία αθλητικού ρουχισμού Nickan για την άψογη συνεργασία μας τις 3 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, την άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση σε όλες τις επιθυμίες του σωματείου. Η εταιρία Nickan  επιμελείται τις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας μας και τα tshirts προθέρμανσης των αθλητών μας.
⇒ Ευχαριστούμε τον κ. Φώτη Ζέρβα και την εταιρία La Stampa για την άψογη και φιλική συνεργασία μας και την άμεση ανταπόκριση στην επιμέλεια του ρουχισμού της ομάδας μας και αυτή τη χρονιά. Η La Stampa επιμελήθηκε τα tshirts αποστολής και τις μπλούζες φούτερ για την προθέρμανση των αθλητών μας στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 
⇒ Ευχαριστούμε τον κ . Δημήτρη Μπαλαμπάνη και την Prime Sports για την πολύ καλή συνεργασία την φετινή αγωνιστική χρονιά καθώς ως νέος συνεργάτης μας, επιμελήθηκε τις ζακέτες αποστολής της ομάδας μας.
Ολοκληρώνοντας , ο Σύλλογός μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας επικοινωνίας (media partners) για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους στην προβολή και κάλυψη των αγώνων και εκδηλώσεων της ομάδας μας. Ευχαριστούμε 
⇒ τους Παναγιώτη Τσόγκα, Δημήτρη Πάτση και την δημοσιογραφική ομάδα του atpreveza.gr
⇒ τον Βασίλη Κούρκουλα, την Αλεξάνδρα Ζιώγα και την δημοσιογραφική ομάδα του gosports.gr
⇒ τους Μιχάλη Μίχο, Χάρη Τσάντη και την δημοσιογραφική ομάδα του prisma91.6 και του Prevezatoday.gr
⇒ την Ανδριάνα Σολδάτου και το sportime24.gr
⇒ την εφημερίδα ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ και την ιστοσελίδα ειδήσεων topikifoni.gr
⇒ τον Μιχάλη Σταμουλάκη και την δημοσιογραφική ομάδα του basket247.gr.
⇒ τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Preveza 93.0
για την συνεργασία και υποστήριξη την φετινή αγωνιστική χρονιά.
 
Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά όπου ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την πόλη της Πρέβεζας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ.