Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας vs ΑΓΟ Θεσπρωτικού 67-77

Εντός έδρας ήττα (την 1η την φετινή αγ. χρονιά) με 67-77 γνώρισε η ομάδα μας για την 2η αγωνιστική των playoff με αντίπαλο τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού και υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο coach Παπαμιχαήλ είχε στη διάθεσή του μετά από καιρό τον Βαλάντη Γάκη ενώ έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμού οι Τσέτσικας, Παπαμιχαήλ, Ευθυμίου και Θεοδωρακάκος.

Οι παίκτες μας ξεκίνησαν θετικά το παιχνίδι και είχαν μικρό προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος του 1ου δεκαλέπτου όπου το 19-18 έγινε 19-20 με φάουλ σε νεκρό χρόνο σε σουτ 3πόντων των φιλοξενούμενων. Η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει στο 2ο δεκάλεπτο βρίσκοντας σκορ στην επίθεση, έχοντας σταθερό προβάδισμα 6-7 πόντων χωρίς όμως να μπορέσει να «ξεφύγει» στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας συνέχισαν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ όμως λάθος επιλογές στην επίθεση δεν έδιναν την δυνατότητα να μεγαλώσει η διαφορά. Το 4ο δεκάλεπτο αποδείχτηκε καταστροφικό για την ομάδα μας καθώς οι παίκτες μας έχασαν τη συγκέντρωση τους, επέδειξαν αυτοκτονικές τάσεις έχοντας άσχημες επιλογές στην επίθεση και κακό αμυντικό transition με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προσπεράσουν 4,5 λεπτα πριν το τέλος με σουτ 3 πόντων. Η ομάδα μας ατύχησε με τον τραυματισμό του νεαρού Πάρη Ράπτη ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα στο δεξί πόδι ενώ στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας δεν κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα με τους φιλοξενούμενους να αυξάνουν τη διαφορά με σουτ 3πόντων και βολές μέχρι το τελικό 67-77.

Δεκάλεπτα: 19-20, 20-14, 15-13, 13-30

Άκτιος Απόλλων(Παπαμιχαήλ): Χρυσανθόπουλος 3(1), Γάκης 5, Θεοδωρακάκος, Κιτσαντάς 17(3), Τζάλλας 5(1), Σκαμνέλος, Παπαμιχαήλ 16(1), Γκόπης 4, Ευθυμίου 4, Αργυρός, Τσέτσικας 7.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να στηρίξουν τους παίκτες μας αλλά και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου μας «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης» για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική (3η) των playoff θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Σάββατο 6/4, την ΑΕ Καναλακίου