Άκτιος Απόλλων vs Αχιλλέας Νεοχωρίου 80-52

Επιτυχημένα συνέχισε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις η ομάδα μας καθώς το Σάββατο 23/2 επικράτησε εντός έδρας με 80-52 του Αχιλλέα Νεοχωρίου, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την είσοδό της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος και τα playoff ανόδου.

Οι παίκτες μας χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης έκαναν ένα θετικό 1ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 24-5 και στη συνέχεια απλά έπαιξαν όσο χρειαζόταν ώστε να πάρουν τη νίκη δίνοντας και την ευκαιρία στον coach Παπαμιχαήλ να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Δεκάλεπτα: 24-5, 21-15, 11-18, 24-14

Άκτιος Απόλλων (Παπαμιχαήλ): Ράπτης 2, Χρυσανθόπουλος 3, Θεοδωρακάκος 6, Σιάρκος, Κιτσαντάς 17(5), Τζάλλας 2, Σκαμνέλος 7(2), Παπαμιχαήλ 18, Γκόπης 6, Ευθυμίου, Αργυρός 4, Τσέτσικας 15(2).

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να στηρίξουν τους παίκτες μας αλλά και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου μας «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης» για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πήγασο Αγρινίου το Σάββατο 2/3, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει το πλεονέκτημα για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος.