Άκτιος Απόλλων vs Αχιλλέας Νεοχωρίου

Η ομάδα μας μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Ηρακλή Μοναστηρακίου Ναυπάκτου την προηγούμενη αγωνιστική παρέμεινε μόνη 1η στην βαθμολογική κατάταξη του Α’ ομίλου αυξάνοντας τις πιθανότητες συμμετοχής της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 23/2 , η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Αχιλλέα Νεοχωρίου για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ ανδρων ΕΣΚΑΒΔΕ. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου, η ομάδα της Άρτας είχε επικρατήσει με 55-51 στο Κλειστό Νεοχωρίου με τους παίκτες μας να γνωρίζουν την 1η και μοναδική τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες μας έχουν ως μοναδικό στόχο να συνδυάσουν νίκη και καλή εμφάνιση μπροστά στους φίλους της ομάδας, ώστε να συνεχίσουν χωρίς άλλη απώλεια βαθμών πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πήγασο Αγρινίου την επόμενη αγωνιστική αλλά και για να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου στο Νεοχώρι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 5 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Το Σάββατο δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!