Άνετη νίκη του Εθνικού Φιλιππιάδας…4-0 την ΑΕΝ Σαμψούντας

Μία άνετη και ευρεία νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα στη Φιλιππιάδα η ομάδα του Εθνικού, καθώς νίκησε με 4-0 την ΑΕΝ Σαμψούντας σε αγώνα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης , έδειξε τις διαθέσεις, που δεν ήταν άλλες από τη νίκη, και στο 6′ μπήκε  μπροστά στο σκορ με σκόρερ τον Χρηστογιάννη.

Στο 40′, ο Εθνικός πέτυχε το δεύτερό του γκολ με κεφαλιά του Δερβίλη μετά από κόρνερ του Χρηστογιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φιλιππιάδας κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα στο 70′, με απευθείας φάουλ του Μπεζεβέγκη και στο 76′, ο Νάστος σε πάσα πάρε-βάλε του Κολιού διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η ΑΕΝ Σαμψούντας τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα Σπυρόπουλος και Μπαλακέρας.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Φραγκούλης Π.-Κώτσης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Παπανίκου (76΄ Νικηφορίδης), Korreshi (77΄ Κίτσιος Χ.), Δερβίλης, Κολιός, Ρακόπουλος, Νάστος (77΄ Ραμάι), Χρηστογιάννης, Κίτσιος Γ., Λαϊνάς, Μπεζεβέγκης.

ΑΕΝ Σαμψούντας (Σάκης Γεωργατσέλης): Κιόσγια (46΄ λ.τρ. Μπαλάφας), Βαγγέλης, Σπυρόπουλος, Λιάσκος (77΄ Μούτσα), Ορφανός, Κονάκης, Μίνος, Χήτος (57΄ Πιντέρι), Ντέτσικας, Ζήσης, Μπαλακέρας.