«Άνοδος με παιδιά της Πιερίας»

Στο πλάνο του Πιερικού αναφέρθηκε ο Θεοδοσιάδης, μετά το ματς Κυπέλλου

Σαρωτικός ήταν ο Πιερικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη Λόφου, επικρατώντας 7-0, στο επίσημο ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στο πλάνο των «μελανόλευκων» με στόχο την άνοδο σε βάθος χρόνου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Κοκαβίδη που με εμπιστεύτηκε την ομάδα του Πιερικού, μια ομάδα που με καθιέρωσε σαν ποδοσφαιριστή και προπονητή. Όλοι όσοι δουλεύουμε για τον Πιερικό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο ώστε ο κόσμος να φεύγει κάθε Κυριακή ευχαριστημένος από το γήπεδο. Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία σε βάθος χρόνου να μπορέσει να χτυπήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, με το υπάρχον πλάνο του κορμού με παιδιά της Πιερίας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι προσπάθησα αυτές τις πέντε μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα να αλλάξουμε μερικά πράγματα όσον αφορά το σχηματισμό, την φιλοσοφία μας και την επιθετική λειτουργία, νομίζω ότι τα παιδιά σήμερα είχαν διάθεση, είχαν μεγάλη όρεξη για να βγάλουν πράγματα μέσα στο γήπεδα, όλα όσα προσπάθησα αυτές τις πέντε μέρες να τους περάσω, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, νομίζω όμως ότι δεν έχει γίνει ακόμη κάτι, πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, να δουλεύουμε, να είμαστε ταπεινοί και κάθε Κυριακή να μπαίνουμε και να καταθέτουμε την ψυχή μας, και θεωρώ ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει ο δρόμος για την επιτυχία είναι κοντά».

liganews.gr