Λώττας: «Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες»

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Αρης Λώττας μίλησε στο Liga News για αυτή την επιτυχία, την καλύτερη στιγμή της σεζόν, τις εμφανίσεις του αλλά και το μέλλον του.

Photo Credits: intime

Συνέντευξη στον Παύλο Κερασιώτη 

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου ήταν τρίτος σε λεπτά συμμετοχής μετά τους Οικονομόπουλο και Σερτζίνιο. Ο Λώττας κατέγραψε 25 συμμετοχές πετυχαίνοντας πέντε τέρματα ενώ μοίρασε και 18 ασίστ.

Για τα στατιστικά της επιτυχίας της ανόδου:

«Σίγουρη η Νίκη κόντρα στη Νίκη μας έδωσε φτερά, είχαμε μπει αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό αν και παίξαμε και με 10 παίκτες. Ήμασταν οικογένεια, διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Πρέπει να κρατάς τα προβλήματα στα αποδυτήρια και να συνεχίσεις μέχρι το τέλος».

Για τον Περικλή Αμανατίδη: «Να συνεχίζει να ανεβάζει ομάδες ο κόουτς. Τα «δαχτυλίδια» του δείχνουν ότι είναι ο μετρ των ανόδων».

Για την καλύτερη στιγμή της σεζόν (ομαδικά): «Η νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Νίκη Βόλου ήταν η καλύτερη στιγμή γιατί ήμασταν καιρό στην δεύτερη θέση και θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Είχαμε παίξει δύο ακόμη φορές μαζί τους, ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε στο τελευταίο ματς».

Για την καλύτερη στιγμή της χρονιάς (ατομικά): «Σίγουρα το πέναλτι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας ήταν πολύ κομβικό καθώς μας έδωσε αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο».

Για τις φετινές του εμφανίσεις: «Θα μπορούσα να πετύχω περισσότερα γκολ όπως και ασίστ. Όμως δεν έχουν σημασία γιατί πετύχαμε την άνοδο και είμαστε ευχαριστημένοι»

Για τον MVP σεζόν: «Όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό για να βγει η ομάδα στην παραπάνω κατηγορία. Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες».

Για την στήριξη του κόσμου: «Πάρα πολύ σημαντική και εντός και εκτός γηπέδου. Μας βοήθησαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια, έκαναν «κόκκινες» τις αντίπαλες έδρες. Σίγουρα θα θέλαμε πιο πολύ κόσμο γιατί δείξαμε τα στοιχεία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας πολλά γκολ».

Για το μέλλον του: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην Football League με την αναδιάρθρωση. Υπάρχει πρόθεση και από τις πλευρές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία απλά περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για την αναδιάρθρωση:«Πρέπει να σέβονται τους ποδοσφαιριστές αλλά τις ομάδες. Όλοι πρέπει να ξέρουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορεί να είναι όλα τα πράγματα στον αέρα», τόνισε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.