Έγιναν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου

Τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου Δημοτικού Σταδίου Καναλακίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά παρουσία αθλητικών παραγόντων των σωματείων στίβου και ποδοσφαίρου της περιοχής, εκπροσώπων φορέων και δημοτών.
Στα πλαίσια των εγκαινίων ο Δήμος τίμησε τον Δημήτρη Πανίδη ένα από τα παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣ Άχερων , καθώς και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Λουκούμη για την διαχρονική προσφορά του στο άθλημα.
Πριν τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν αγώνες στίβου με τον συντονισμό του Προέδρου ΕΑΣ Ηπείρου κ. Χασκή με αθλητές των σωματείων ΑΟ Πρέβεζας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πρωτέα Ηγουμενίτσας και Α.Σ. Ευ ζην Πρέβεζας. Στην συνέχεια ακολούθησαν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των ακαδημιών Φαναρίου και Πάργας, καθώς και των παλαίμαχων ΠΑΣ Άχερων και ΠΑΣ Πρέβεζας. Ο Δήμαρχος Πάργας στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους αιρετούς, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τους εργαζόμενους και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του αποτελέσματος, που υλοποιεί ένα ευρύτερο όραμα της Δημοτικής Αρχής για τον αθλητισμό.