Έγινε η παρουσίαση της ΑΕ Καραϊσκάκης

Η παρουσίαση των χορηγών, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ στο καφέ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

Με αισιοδοξία και με την στήριξη των φιλάθλων της Άρτας, μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της την super league 2, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης, μετά και την σεμνή τελετή παρουσίασης των χορηγών, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο καφέ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, της κεντρικής πλατείας της Άρτας.

Στήριξη της προσπάθειας, που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ, υποσχέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, που απηύθυνε χαιρετισμό  στην εκδήλωση, εξηγώντας πως η προσπάθεια που γίνεται είναι υπέρ της Άρτας.

«Η αγωνιστική σας δραστηριότητα, στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεστε, αποτελεί και παράγοντα αναβάθμισης της εικόνας του νομού μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για την προώθηση της εικόνας του», τόνισε στον χαιρετισμό που απέστειλε η πρώην υπουργός και γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Πάντα κοντά στην ομάδα, που προβάλλει το νομό και τον Καραϊσκάκη, δήλωσε ο δήμαρχος του ομώνυμου Δήμου Περικής Μίγδος.

Αρωγός στην κάθε προσπάθεια της ομάδας της Άρτας, δήλωσε και ο βουλευτής Γιώργος Στύλιος, ο οποίος συμπλήρωσε πως όπου τον χρειαστεί η ομάδα, θα είναι δίπλα της.

Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης, είπε πως είναι ιστορική η πορεία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, που αναβαθμίζει το τοπικό ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πανέτας και Κώστας Χαρακλιάς και ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Σωτήρης Χρηστούλης.

Τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση, ευχαρίστησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γεωργίου, ο οποίος τόνισε με έμφαση πως η διοίκηση της ομάδας κάνει τα πάντα, προκειμένου η ποδοσφαιρική εκπροσώπηση της Άρτας, σε πανελλήνιο επίπεδο, να είναι η καλύτερη

Μιλώντας στην αρχή της εκδήλωσης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας Φωτεινή Πανούλα, επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε η ΑΕ Καραϊσκάκης… Η ομάδα που έμελε ν’ αλλάξει την μοίρα του ποδοσφαίρου της περιοχής και να οδηγήσει την ποδοσφαιρική Άρτα, απ’ τα γήπεδα των χωριών, στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της πατρίδας μας… Είναι γνωστό ότι από φέτος, η ομάδα της Άρτας, αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία, την super league 2. Για να έχουμε όλοι την δυνατότητα, να δούμε συναρπαστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με ομάδες που στο παρελθόν, έχουν γράψει την δική τους ιστορία.

Είμαστε η ομάδα, που αποτελεί το πρότυπο, για όλη την επαγγελματική ποδοσφαιρική οικογένεια της πατρίδας μας. Η ομάδα, που δεν αφήνει πίσω της εκκρεμότητες, γιατί οι άνθρωποι που την διοικούν, έχουν επιλέξει να αναδείξουν την σωστή συνεργασία, όλων των πλευρών που συγκροτούν την αθλητική και κατ’ επέκταση, την ποδοσφαιρική διαδικασία…

Είμαστε και η ομάδα, που υπηρετεί την διάδοση της ιστορικής αλήθεια, η οποία πολλαπλώς παραποιείται… «Καραϊσκάκης Άρτας», ακούει όλη η Ελλάδα, στις αθλητικές ειδήσεις και εκπομπές και θυμίζουμε την πραγματική καταγωγή του ήρωα της ελληνικής επανάστασης, του γιού της καλογριάς Γεωργίου Καραϊσκάκη…

Είμαστε η ομάδα, που μαζί με όλους εσάς, θα πορευτούμε και την ποδοσφαιρική σαιζόν που αρχίζει και θα γράψουμε τις σελίδες ποδοσφαιρικής δόξας, που έχει ανάγκη ο τόπος μας, έχει πρωτίστως ανάγκη νεολαία μας, για να διαπιστώσει πως μέσα απ’ τον αθλητισμό ανοίγουν οι δρόμοι της ζωής»…

 

 πηγή+φωτογραφίες: epithesi.gr