Έκοψε την Πίτα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων (pics, vid)

Πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Τσόλης, Ιωάννης Αιβατίδης και Αριστείδης Παππάς ο οποίος εκπροσωπούσε και την ΕΠΣ Ηπείρου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και της τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτης Γκόλιας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης προπονητών Λάμπρος Ανδρεόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Πέλλας Άρης Τσελεπής, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Αιτωλοακαρνανίας Θεόδωρος Λαβράνος και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου προπονητών Κέρκυρας Χαράλαμπος Αρβανιτάκης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων Ανέστης Ζώης στην ομιλία του αναφέρθηκε στον πολύπλευρο ρόλο που έχουν ως προπονητές στην διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και πως πρέπει να τους διαμορφώνουν τον χαρακτήρα περνώντας παράλληλα τις αξίες του ποδοσφαίρου. Ακολούθως τον λόγο πήραν όλοι οι καλεσμένοι και στο τέλος των ομιλιών ο Ανέστης Ζώης τίμησε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης προπονητών Λάμπρο Ανδρεόπουλο.

Το φλουρί βρήκε ο προπονητής του Α.Ο.Σταυρακίου Σάκης Κουβεντάρης και αντιστοιχούσε σε ένα tablet, ενώ έγινε και κλήρωση ανάμεσα προπονητές μιας και υπήρχαν διάφορα δώρα από προσφορές ανθρώπων του αθλητισμού.

πηγή+φωτογραφίες: Χρήστος Καλύβας – passports.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ