Έμειναν στο «0» Θεσπρωτός και Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 3ο λεπτό και ανήκε στην ΑΣΑ. Ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα, ο Μπιανκόνι έκανε την κεφαλιά όμως ο Κίναλης μπλόκαρε. Στο 10ο λεπτό ο Βιδάλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκίνη πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κίναλης μπλόκαρε ξανά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζιώγας έκανε την κεφαλιά, ο Γκέκας απέκρουσε και απομάκρυνε εκ νέου σε κόρνερ. Στο 18ο λεπτό ο Βιδάλ σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Νέα ευκαιρία για την ομάδα της Καρδίτσας στο 22′. Ο Καρανίκας σέντραρε, ο Γκίνη έστρωσε στον Δημούτσο, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κίναλη. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη συνέχισε να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Κίναλη. Ο Βιδάλ έδωσε στον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 25ο λεπτό ο Κουτρομάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα νέα τεράστια ευκαιρία για την ΑΣΑ. Ο Βιδάλ με ωραία προσπάθεια, έβγαλε τη σέντρα, ο Γκίνη έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κίναλης απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια. Στο 33ο λεπτό ο Γκίνη έδωσε ωραία στον Μπιανκόνι, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Κίναλης όμως τον πρόλαβε και κέρδισε το φάουλ. Τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα της Θεσσαλίας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο 45ο λεπτό. Αρχικά ο Μπιανκόνι έδωσε στον Μπαντιμπανγκά που σούταρε με τον Δημητρούλα να διώχνει πάνω στη γραμμή. Αμέσως μετά ο Βιδάλ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πλέγας έπιασε την κεφαλιά, με τον Κίναλη να αποκρούει, ο Πλέγας έγινε αποδέκτης της μπάλας εκ νέου, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ΑΣΑ να είναι κυρίαρχη, να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όμως να μην έχει πετύχει το γκολ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό ο Μπενγκόα βρέθηκε απέναντι στον Κίναλη, όμως το πλασέ του πέρασε κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος, ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κίναλης απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουτρομάνος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Νέα τεράστια ευκαιρία για την ΑΣΑ. Στο 75ο λεπτό ο Μπιανκόνι βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Κίναλη να αποκρούει ξανά, ο Μάνιος έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το γύρισμα, ο Γκίνη από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 89ο λεπτό ο Μπενγκόα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κοντραρε και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Αναγέννηση έμεινε στο 0-0 με τον Θεσπρωτό.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης, Δημήτρουλας, Πάνος (46’ Γεωργούσης), Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Ζιώγας, Κωνσταντίνου, Λύγκας, Μπονίγια, Ραμίρεζ, Πούφλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Κουτρομάνος (85′ Γκουεγέ), Δημούτσος (85′ Μπάλλας), Πλέγας, Γκίνη, Βιδάλ (62’ Μπενγκόα) Μπαντιμπανγκά (62’ Μάνιος) και Μπιανκόνι (80′ Κουτσιανικούλης)

πηγή: liganews.gr