Έμειναν στο 0-0 Θεσπρωτός και Κρόνος Αργυράδων

O Θεσπρωτός, έμεινε στο 0-0 με τον Κρόνο Αργυράδων στην Ηγουμενίτσα, αφήνοντας δύο βαθμούς μέσα στην έδρα του, αν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου, όμως τους έλειψε η ουσία. Οι παίκτες του Θεσπρωτού έφταναν στην πηγή, όμως τα κακά τελειώματά τους,  τους στέρησαν ένα ή και περίσσοτερα γκολ.

Οι του Κρόνου αμύνθηκαν μαζικά καταφέρνοντας να κατακτήσουν τελικά τον βαθμό μέσα στην Ηγουμενίτσα. Το ματς είχε στοιχεία ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο από τις δυνατές ομάδες του ομίλου:Δυνατά μαρκαρίσματα, πολλές κάρτες (10 κίτρινες συν μία κόκκινη), λίγος χρόνος καθαρού παιχνιδιού από τις αμέτρητες διακοπές του ματς (κυρίως στο τελευταίο τέταρτο). Στο 7΄ ο Σταυρίδης, μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου, έπιασε μια κεφαλιά που πέρασε άουτ. Φούντζουλας και Πέντσας δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο 16΄ με απόπειρα για κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα.

Καλοζυγισμένο σουτ του Μπίκα με το αριστερό, στο 24΄πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ζάχου. Ο Αχείμαστος έσωσε σίγουρο γκολ του Φούντζουλα λίγο αργότερα, μετά από κοντινό πλασέ του τελευταίου. Ο Θεοδοσιάδης είδε δύο παίκτες του να τραυματίζονται και να αποχωρούν υποβασταζόμενοι, από το πρώτο ημίχρονο (Πολυχρονάκη και Μεσημέρη), αναγκάζοντάς τον να προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές πριν από την ανάπαυλα.Τεράστια ευκαιρία στο 53΄με τον Βασ. Κωνσταντίνου να μην μπορεί να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Ζάχο. Στο 60΄ ο Θεσπρωτός απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Κονισπολιάτη με 2 κίτρινες) αλλά δεν μπόρεσε να το μετουσιώσει σε γκολ, παρουσιάζοντας μια προβληματική εικόνα στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού. Η πολυπρόσωπη κερκυραϊκή άμυνα κράτησε μακριά από την εστία της τους όποιους κινδύνους που προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι κιτρινόμαυροι.Στο 77′ ο Πέντσας, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πλατανόφυλλου, στο διάστημα 11 εναντίον 10,  παραλίγο να εκμεταλλευτεί ένα μεγάλο διώξιμο του Μητσέλου, αλλά έχασε τον έλεγχο της μπάλας προ της εστίας και του τερματοφύλακα Ζάχου.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Κατσέλης Γ.Μ. , Μπέρτσος, Μητσέλος, Βασ.Κωνσταντίνου, Φούντζουλας (80΄Λάμπρου), Μπίκας, Γώγος (68΄ Γκόλιας), Ευθυμίου, Πέντσας.
Κρόνος Αργυράδων (Θεοδοσιάδης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Μεσημέρης (44΄ Ντατίδης), Πολυχρονάκης (31‘ Γραικός), Κονισπολιάτης, Κατσιαμήτας, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς (85΄ Πουλημένος), Κοιλιάρας (61΄ Λαμπόγλου), Σπαχίου

πηγή: theball.gr