Έμειναν στο 0-0 Πιερικός και Ζάκυνθος

Ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Ζάκυνθο στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Μπαλογιάννης στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία του Οικονομάκη. Στο 24’ η Ζάκυνθος έχασε ευκαιρία με το πλασέ του Τσίγκρηλα που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Πιερικός με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απείλησε με τον Ματζαλάκου, όμως η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Στο 47’, κόρνερ του Κατσαβάκη, κεφαλιά του Κυπαρίσση και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Μεγάλη φάση έχασε στο 70’ η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Τσίγκρηλα, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπίντση. Ο Πιερικός απάντησε ένα λεπτό μετά, με την ευκαιρία του Κατσιαμήτα, καθώς το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Νέα καλή στιγμή έχασε η Ζάκυνθος στο 80’ με τον Τσιμέλι να μην μπορεί να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Μπίντση.

Πιερικός (Κάλφας): Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Γιαλαμίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Οικονομίκος (46’ Κατσαβάκης), Μπάλλας (46’ Ματζαλάκου), Κυπαρίσσης, Κατσιαμήτας (74’ Τζομάϊρο), Μπαλογιάννης (81’ Μπαλογιάννης)

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Καραμαλίκης): Οικονομάκης, Νικολακόπουλος, Μεντής, Λιβέρης, Μούστα, Τσίγκρηλας, Γουσέτης (46’ Κάρδαρης), Νικολίτσας (46’ Κακολύρης), Τσιμέλι, Σούρμπης (90’ Αγκαράι), Λάμπογλου (66’ Σάιμπερτ)

πηγή: liganews.gr