Έμειναν στο 0-0 Παναγρινιακός και Διαγόρας Βραχνεΐκων

Χωρίς τέρματα το Παναγρινιακός – Διαγόρας Βραχνέικων, σε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις με την φιλοξενούμενη ομάδα να παραμένει στο +2 από τον Παναγρινιακό (27 βαθμοί), πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το μεσημεριανό παιχνίδι της Γ΄Εθνικής του 4ου ομίλου  θα ξεχαστεί άμεσα, καθώς εκτός απ’ το ότι έμεινε στο 0-0, οι δύο ομάδες δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία του αντιπάλου τους.

Ο Παναγρινιακός δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Διαγόρα Βραχνέικων (0-0 ), με αποτέλεσμα να παραμείνει και πάλι στις θέσεις που οδηγούν στο τοπικό πρωτάθλημα….

Από την άλλη μεριά ο Διαγόρας Βραχνέικων πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, όσο αφορά την παραμονή στην κατηγορία

Οι κυριότερες φάσεις

13 ΄Σέντρα Σταυρόπουλου, ο Αλεξανδρής από καλή θέση με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ

30΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια η μπάλα έφτασε στον Κατσή που από καλή θέση πλάγια δεξιά στην περιοχή του Διαγόρα έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Καντάνη να μην βρίσκει την μπάλα από κοντινή απόσταση ώστε να την στείλει στα δίχτυα..

45΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε τα σώματα των αμυντικών…

49’ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή η μπάλα ελάχιστα άουτ

59΄Εκτέλεση φάουλ του Βασιλογιάννη, κεφαλιά Κατσή μπλοκάρει την μπάλα ο Μπαμπούνης

71΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργαντόπουλο, η μπάλα έλάχιστα άουτ

93΄Σουτ του Καραμπούλα, η μπάλα στα χέρια του Κοντογιάννη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης (78΄Βαλαβανίδης), Καντάνης, Τσάκνης, Σκιαδάς, Κατσής, Μήλιος (86΄Κούσης), Βασιλόγιαννης(63΄Τσοπανάς)

Διαγόρας Βραχνέικων

Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Σαρρής (69΄Παπαδόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής (69΄Βλασόπουλος), Γεωργαντόπουλος (86΄ Καραμπούλας), Σπανός (56΄ Σκεπετάρης)

πηγή: agriniogoal.gr