Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Super League 2 ο Τηλυκράτης!

O Τηλυκράτης πήρε ένα μείζονος σημασίας τρίποντο στην Λευκάδα επί του Γιούχτα (1-0), σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στο 89ο λεπτό, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κατσή.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε εντός έδρας του Γιούχτα με 1-0. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους  οκτώ πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους έξι πόντους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά και είχαν ευκαιρία με το σουτ του Νιφορόπουλου στο 22′ λεπτό. Η ομάδα από την Λευκάδα είχε για περισσότερη ώρα τον έλεγχο του αγώνα. Στο 41′ λεπτό, ο Κουτρουμπής είχε κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπανίκου, με τον τερματοφύλακα Κόλλια να μπλοκάρει. Ο Γιούχτας είχε μια μεγάλη φάση στο 44′ λεπτό με το σουτ του Ροβίθη μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας Παρδαλός κράτησε ανέπαφη την εστία του. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις με το σουτ του Ζδράβο και την ενέργεια και το πλασέ του Εντουάρντο, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε ο  Κατσής με κεφαλιά  στο 89′ λεπτό. Η Κρητική ομάδα είχε δοκάρι στο 78′ λεπτό με την σέντρα σουτ του Γελαδάρη.
Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τεγούσης, Περιστέρης (72′ Κυριάκης), Ζδράβος, Γκουντρουμπής, Εντουάρντο (67′ Κατσής), Νιφορόπουλος.

Γιούχτας (Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς (65′ Κορνηλάκης), Τζανής, Γιαλούσης, Γελαδάρης, Κοντογιάννης (65′ Αργκιλέσι), Βρεττός, Δωματάς (72′ Πλουσής), Γκίνη (87′ Δασκαλάκης), Κίσσας, Ροβίθης (87′ Αζίζι).

πηγή: liganews.gr