Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Αναγέννηση Στάνου, 1-0 την Καστοριά

Σπουδαία νίκη πήρε η Αναγέννηση Στάνου με σκορ 1-0 απέναντι στην Καστοριά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ ανόδου Γ’ Εθνικής.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 6΄ την σέντρα από τα δεξιά για τους γηπεδούχους, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 7΄, το σουτ του Τσικόπουλου Αθ., έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

Στο 12΄ ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά-σπάσιμο του Παναγιωτίδη, αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 25΄ φάουλ για τους γηπεδούχους, έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Παναγιωτίδης με το κεφάλι. Στο 28΄ εκτέλεση φάουλ του Χασάι, αναμπουμπούλα μέσα στη περιοχή, το σουτ του Παναγιωτίδη, όμως, πέρασε ελάχιστα άουτ, πάνω από την εστία.

Στο 30΄, ωραία προσπάθεια του Τόσκου, πρόλαβαν οι αμυντικοί και απέκρουσαν σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο και πήγε να βγει στην κόντρα η Αναγέννηση, αλλά έκοψε ο Κυζερίδης.

Στο 32΄ σέντρα από τα δεξιά, για την Αναγέννηση, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοσμίδη.

Στο 33΄ μπαλιά στη πλάτη της άμυνας της Καστοριάς, βγήκε ο Κοσμίδης και έδιωξε σε αράουτ. Στο ίδιο λεπτό (33΄), σουτ από τα δεξιά του Παγώνη, πέρασε πάνω από την εστία του Κοσμίδη.

Στο 35΄μπήκε από τα αριστερά ο Αγγέλης, έσπασε την μπάλα, έδιωξε με αστάθεια ο Καραγιάννης και στο ριμπάουντ, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κοσμίδη. Στο 36΄ μπαλιά του Χασάι στον Σαββόπουλο δεν πρόλαβε τον Καραγκούνη, που βγήκε κι έπιασε την μπάλα.

Στο 47΄, η σέντρα του Τόσκου από τα δεξιά, εξουδετερώθηκε από τους αμυντικούς. Στο 49΄ το κόρνερ για τους γηπεδούχους, απέκρουσε ο Κοσμίδης.

Στο 64΄ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με σουτ του Γιαννιώτη, έξω από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Κοσμίδη. Στο 70΄σέντρα-σουτ του Χασάι, έδιωξε με δυσκολία ο Καραγκούνης, σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 73΄ κόρνερ της Αναγέννησης στο δεύτερο δοκάρι σπάσιμο με το κεφάλι και απόκρουση του Κοσμίδη.

Στο 76΄το κόρνερ του Χασάι πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 77΄ μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 2-0, δοκάρι η Αναγέννηση Στάνου με τον Αλπέτσο. Στο 79΄ το σουτ του Τζερεμέ απέκρουσε ο Καραγκούνης. Στο 83΄ σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων ο Νικολογιάννης βγήκε τετ α τετ με τον Κοσμίδη, όμως ο γκολκίπερ της Καστοριάς απέκρουσε και στην συνέχεια το νέο σουτ έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Μπεκιάρης Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Κορίνθου)

Βοηθοί: Θεοδωρόπουλος Βασίλειος – Πιετρής Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Κορίνθου)

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμηγιάννης): Καραγκούνης, Παγώνης, Καραλής, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης (90’ Βασιλάρης), Δράκος (75’ Αλπέτσος), Αγγέλης (46’ Γώγα), Καβαλάρης, Τσιούνης (86’ Τζαμαλής)

Καστοριά (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Σβίρος (46΄ Κύρου), Καραγιάννης, Μήνος, Παναγιωτίδης, Κυζερίδης (75΄Βλάχος), Χασάι, Γκέγκας (66’ Τζερεμές), Τσικόπουλος Αθ. (60΄ Ευαγγέλου), Τόσκος, Σαββόπουλος