Ένσταση κατά του Ηρακλή!

«Μπουρλότο» από Άρη Παλαιοχωρίου στα μπαράζ, που κινήθηκε νομικά.

«Μπουρλότο» στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου της Γ’ Εθνικής βάζει ο Άρης Παλαιοχωρίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ένσταση κατά του Ηρακλή ζητώντας να απαγορευθεί η συμμετοχή των «κυανολεύκων» σε αυτά.

Στις τάξεις της ομάδας της Χαλκιδικής πατούν πάνω στο άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ βάσει του οποίου:

«Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας».

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου και βάσει την συγκεκριμένης διάταξης, από την στιγμή που πέρσι ο Ηρακλής αποφάσισε να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένει άλλη μία χρονιά για να έχει δικαίωμα ανόδου και όχι να ανέβει με την πρώτη!

πηγή: metrosport.gr

photo:intime.gr