Έξαλλοι οι οργανωμένοι του Πανελευσινιακού: «Πονάνε τα μάτια μας, ο κόμπος έφτασε στο χτένι!»

Αντιδράσεις έφερε η νέα ήττα του Πανελευσινιακού

Νέα ήττα, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα από τον Αστέρα Πετριτή γνώρισε ο Πανελευσινιακός, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που ενόχλησε τους οπαδούς της ομάδας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανελευσινιακού εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Καλησπέρα αδέρφια, ο κόμπος έφτασε στο χτένι… Φέτος ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες και καταλήξαμε να πονάνε κάθε Κυριακή τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε. Ομάδα χωρίς ταυτότητα, χωρίς μεση και τέλος, χωρίς πάθος, να αλλάζει 100 παίχτες μέσα στην σεζόν, να αλλάζει 3 προπονητές και ακόμα να βρεθεί η χρυσή τομή για να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική έστω…

Καθόμαστε και χάνουμε μέσα στην έδρα μας από όλα τα χωριά και ξευτιλιζομαστε παντού… Εμείς αυτό δεν το αντέχουμε άλλο να το βλέπουμε, ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΌΣ δεν είναι σάκος του μποξ για το κάθε κ@λοχωρι και για τον κάθε τυχαίο που έρχεται στην ομάδα και νομίζει ότι μπορεί να παίξει με την ιστορία της και τον κόσμο της. Ως εδώ!

Από εδώ και στο εξής θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και ότι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψει ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΌΣ εκεί που του αρμόζει και θα το πετύχουμε με κάθε κόστος! Οποίος δεν μπορεί να μας αδειάσει την γωνία… Καλό βράδυ!

Υ.Γ η φανέλα με το ΣΤΑΧΥ είναι ΒΑΡΙΑ παρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς!!

VooDoo – 2