Έρχεται νέα παράταση στην έναρξη της Super League 2!

Το Διοικητικό Εφετείο θα εκδώσει τις αποφάσεις του για Καβάλα, Ρόδο, Δόξα Δράμας την προσεχή εβδομάδα, εξέλίξη που πάει πίσω κλήρωση και έναρξη.

Τις αποφάσεις της ΕΕΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν Καβάλα, Δόξα Δράμας και Ρόδος στο Διοικητικό Εφετείο. Οι συγκεκριμένες ΠΑΕ βρέθηκαν στο ακροατήριο την Πέμπτη (30/09), αλλά όπως έγινε γνωστό, οι αποφάσεις αναμένεται να εκδοθούν την προσεχή εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη), εξέλιξη που πάει πίσω τόσο την κλήρωση, όσο και την έναρξη.

Η διοργανώτρια περίμενε τις δικαστικές αποφάσεις για να γνωρίζει με ποιες ΠΑΕ θα γίνει η κλήρωση και ευελπιστούσε ότι το τοπίο θα ξεκαθάριζε άμεσα. Πλέον δείχνει απίθανο να κληρώσει τη Δευτέρα (04/10) και εννοείται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι αρχική ημερομηνία έναρξης είχε γνωστοποιηθεί η 12η Σεπτεμβρίου. Ακολούθως είχαμε μετάθεση για 26/09, πήγαμε στις 10 Οκτωβρίου και πλέον η αισιόδοξη θα είναι η 17η. Το FL News είχε ενημερώσει πρώτο στις 22 Σεπτεμβρίου σχετικά με την πρώτη μετάθεση της κλήρωσης…

πηγή: flnews.gr