Έχασε τον αδερφό του ο Δημητρίου

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο Χρήστος Δημητρίου που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση, ημίγυμνος και έγινε αντιληπτός από γείτονά του οποίος τον ρώτησε τι συμβαίνει κι αυτός απάντησε «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!

Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, στο οποίο κατά πληροφορίες εργάζεται και μέλος της οικογένειας του νεαρού.

Ο Χρήστος Δημητρίου αγωνιζόταν στην Αυτόνομη τα τελευταία χρόνια, ενώ είχε παρακολουθήσει την σχoλή προπονητών. Μέλος της «χρυσής φουρνιάς» της ΕΠΣ Αχαΐας όπου έφτασε μέχρι τον τελικό πριν μερικά χρόνια, όντας παίκτης του Δαβουρλή Κ΄92. Αδερφός του ήταν ο Άγγελος Δημητρίου.

Πραγματικά απίστευτό, τα λόγια είναι περιττά.

Αιωνία σου η μνήμη…

πηγή: patragoal.gr