Ήττα για τη Νικόπολη στην έδρα του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά

Την ήττα γνώρισε η Νικόπολη Πρέβεζας σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά Καρδίτσας όπου αντιμετώπιζε την τοπική ομάδα Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά , στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής ημέρας του Γ’ ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η Νικόπολη ταξίδεψε με απουσίες σε μία πολύ δύσκολη έδρα καθώς παρουσιάστηκε χωρίς τους Γιάννη Ροντογιάννη, Σάκη Κιτσαντά, Αλκίνοο Κωνή , ενώ πολύ μεγάλο κενό αφήνει η απουσία του αρχηγού της ομάδας Μιχάλη Παπαμιχαήλ που δεν αγωνίστηκε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι καθώς υποφέρει από τραυματισμό στο πόδι και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια.

Η Νικόπολη Πρέβεζας παρά τις απουσίες, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στα κρίσιμα σημεία στο τέλος κάποια λάθη κούρασης έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν μια διαφορά 5 πόντων και την Νικόπολη να κυνηγάει το σκορ κάνοντας φάουλ για να κερδίσει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο οι παίκτες της Νικόπολης  δεν μπόρεσαν να «γυρίσουν» το παιχνίδι με τον πίνακα να γράφει το τελικό σκορ 84-76.

Δεκάλεπτα: 23-19, 21-27, 23-14, 17-16

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Αγραφιώτης Ιωαν.

Τιτάνες Παλαμά (Φόρος): Μπιζιώτης 2, Πανάρας 19(2), Αργύρης 7(1), Γεωργατζάς 20(3), Παπαϊωάννου 7(1), Δερμιτζάκης 12(1), Αρχοντής, Φαλιάκης Σ., Μούμογλου 13, Χατζής, Αποστολάκης 4, Φαλιάκης.

Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Παπίρης): Βαβέτσης, Βαγενάς 2, Αργυρός 5(1), Τσιτσώνης 6(2), Πολίτης 18(1), Νίκας 12(2), Μακρόπουλος 18(2), Μπάλλας 15, Μενιουδάκης, Αγραπιδάκης, Παπαδημητρίου.

Επόμενο παιχνίδι για την Νικόπολη Πρέβεζας, την Κυριακή 18/12 όπου στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016, θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας , τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.