Ήττα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα από τον Μακεδονικό Φούφα

Πραγματοποιώντας τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε τον ΠΑΣ Πρέβεζα με 4-1 και ανέβηκε βαθμολογικά.

Φάσεις και γκολ

Στο 3ο ο Μπίντσης έβγαλε μόνο απέναντι στο Καραπιπέρη τον Μαυροματίδη ο οποίος όμως έκανε κακό κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 32ο εκτέλεση κόρνερ Τοπάλη πολύ δύσκολη απόκρουση Καραπιπέρη ενώ στο 38ο σέντρα-σουτ Βασάρα έδιωξε δύσκολα ο Δημητριάδης.

Στο 40ο τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν το σουτ του Παπαδόπουλου βρήκε τη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.

Δύο λεπτά μετά ο Φούφας άνοιξε το σκορ. Ο Σιδηρόπουλος μπήκε από δεξιά έκανε τη σέντρα-σουτ η  μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στο Φωτιάδη που με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δυνατό σουτ Τοπάλη μπλόκαρε δύσκολα ο Καραπιπέρης. Στην επανάληψη ο Φούφας έδωσε χώρο στη Πρέβεζα και «χτυπούσε» στις αντεπιθέσεις.

Στο 50ο σουτ Μπίντση ο Καραπιπέρης εκτινάχθηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 57ο έγινε το 2-0 για το Φούφα με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ ο Φωτιάδης με το κεφάλι γύρισε τη μπάλα και ο Μπίντσης με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι». Πολύ όμορφο γκολ πραγματικά.

Στο 67ο αντεπίθεση για το Φούφα με το Σιδηρόπουλο να βγάζει μόνο απέναντι στο Καραπιπέρη το Μπίντση αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Πρέβεζας.

Στο 74ο ακόμα ένα όμορφο γκολ για το Φούφα με το Τοπάλη να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο κέντρο πέρασε 3 αντιπάλους βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα το Καραπιπέρη για το 3-0.

Στο 78ο σουτ του Καλπακίδη άουτ και αμέσως μετά σουτ Τοπάλη μπλόκαρε ο Καραπιπέρης.

Στο 81ο κόρνερ Φερεντίνου ο Δημητριάδης έχασε τη μπάλα και ο Ντοματάς με σουτ μείωσε σε 3-1.

Στο 85ο ο Μαυροματίδης μπήκε από δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Καραπιπέρης.

Στο 86ο ο Καλπακίδης έδωσε στο Μαυροματίδη και αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 4-1.

Στο 87ο το σουτ του Μαυροματίδη πέρασε ελάχιστα έξω και στο 92ο πλασέ του Ντοματά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος – Αλεξόπουλος (Τρικάλων)

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης (7΄ λ.τ. Τουλουμενίδης Φ.), Πυρίτσαους, Σωτηριάδης, Φωτιάδης (78΄ Αιχμαλωτίδης), Μπίντσης, Σπανδωνίδης (85΄ Πολυχρονίδης), Καλπακίδης (89΄ Τουλουμενίδης Ι.), Τοπάλης, Μαυροματίδης.

ΠΑΣ Πρέβεζα: Καραπιπέρης, Ράμα (75΄ Κουτσομπέλας), Καρμακόλιας, Σακκάς (46΄ Σκαμνέλος), Κότσωβος, Μπατμάς (72΄ Ντοματάς), Φερεντίνος, Καρακούτης, Βασάρας, Παπαδόπουλος.

πηγή: e-ptolemeos.gr