Ήττα στην Βέροια για τον Θεσπρωτό

Η Βέροια νίκησε εντός έδρας και τον Θεσπρωτό με 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2 και απομακρύνθηκε από την δεύτερη Λάρισα στο +6.

Την κούρσα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 συνεχίζει να οδηγεί η Βέροια, η οποία σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας με 2-1 του Θεσπρωτού.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» στο 32′ με σουτ του Φοφανά κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ σχεδόν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα «καθάρισε» και τη νίκη. Στο 59′ ο Πασάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παππά γράφοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 83′ με κεφαλιά του Βασιλάκη, ο οποίος μείωσε σε 2-1, αλλά η Βέροια κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος πανηγυρίζοντας ακόμα ένα τρίποντο.

Συνθέσεις:

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (86′ λ.τ Μούχαλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μούργος (72′ Κούατενγκ), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (89′ Καπνίδης), Φοφανά (72′ Ορφανίδης) και Πασάς (84′ Δημόπουλος).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Παππάς, Βαλιέντε, Γώγος, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας (63′ Μπονίγια), Κωνσταντίνου, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Ραμίρες (84′ Βαταμίδης) και Σαραντίδης.

πηγή: liganews.gr