Ήττα της Αναγέννησης Άρτας στην Πτολεμαΐδα 1-0

Τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα σε αγωνιστικά προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στο άγχος πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Εορδαϊκός επί της Αναγέννησης Άρτας με 1-0.

Οι παίκτες του Εορδαϊκού μπορεί να είχαν μέτρια εμφάνιση αλλά είχαν καρδιά, πάθος και τεράστια θέληση για τη νίκη που ήρθε με ένα σουτ του Άνταμς στο 75ο με τη βοήθεια βέβαια και της τύχης αφού η μπάλα έσκασε μπροστά στο Μπαλαούρα και άλλαξε πορεία. Αλλά τελικά η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Ο Εορδαϊκός που είδε από νωρίς το Στεργιόπουλο να αποχωρεί τραυματίας, την κ. Δεληγιάννη να σφυρίζει τη λήξη ενώ ο Νίκολι έφευγε μόνος απέναντι στον Μπαλαούρα αλλά τελικά κατέκτησε τους 3 βαθμούς με τον Χατζησάββα να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο 84ο.

Εδώ πρέπει να γίνει και μια αναφορά στον κόσμο. Ο κόσμος της Πτολεμαΐδας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα έδωσε βροντερό παρών (πάνω από 700 άτομα) και βοήθησαν και αυτοί με τον τρόπο τους την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς και στο τέλος αποθέωσαν τους παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη.

Στην παρουσία τους στάθηκαν τόσο ο Νίκος Κατακαλίδης όσο και ο Αλέξανδρος Χατζησάββας που τους ευχαρίστησαν και τόνισαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Φάσεις και γκολ

Στο 32ο αριστερό σουτ Κωνσταντίνου μπλόκαρε ο Χατζησάββας. Πέντε λεπτά μετά ο Παπανικόπουλος μπήκε από τα δεξιά σέντραρε αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει τη μπάλα προς την εστία και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στις καθυστερήσεις ο Νικόλι φεύγει μόνος απέναντι στον Μπαλαούρα αλλά η κ. Δεληγιάννη σφυρίζει τη λήξη του ημιχρονου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες!!!!!!!.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Τσαγκαλίδης έδωσε πολύ όμορφη πάσα στο Νίκολι μέσα στη περιοχή που μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα δεν έκανε καλό κοντρόλ (ίσως αιφνιδιάσηκε) και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 61ο σουτ του Μπεκατώρου πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 68ο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλίτσα η μπάλα φαίνεται να βρίσκει χέρι αμυντικού αλλά παρά τις διαμαρτυρίες η διαιτητής δεν έδειξε τίποτα.

Στο 75ο ο Άνταμς με σουτ έξω από τη περιοχή άνοιξε το σκορ με τη μπάλα να “σκάει” μπροστά στο Μπαλαούρα και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 84ο σουτ του Μπεκατώρου εκπληκτική απόκρουση στο παραθυράκι του Χατζησάββα. Διαιτητής: Δεληγιάννη (Σ.Δ. Λάρισας)

Βοηθοί: Νάκας- Στεργιούλης (Σ.Δ. Λάρισας)

Κίτρινες είδαν οι Πιρίτζαους, Κορομηλάς, Μπεκατώρος, Παπανικόπουλος.

Εορδαϊκός: Χατζησάββας, Στεργιόπουλος (20ο λ.τ. Ιλιέφσκι), Κοντογουλίδης, Παπάς, Πιρίτζαους, Παπαδόπουλος (84ο Γροσδάνης), Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης, Νίκολι, Τσαγκαλίδης (60ο Άνταμς), Παπανικόπουλος.

Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός (79ο Σάλο), Κωνσταντίνου, Πάνος, Ζυγκερίδης (69ο Κυριάκης), Φερεντίνος (64ο Κορομηλάς), Θεοδωράκης.

πηγή: e-ptolemeos.gr