Ήττα 3-1 για τον Απόλλωνα Πάργας από την Λευκίμμη

Η Α.Ε. Λευκίμμης υποδέχθηκε τον Απόλλων Πάργας για την 24η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το σκορ να σταματάει στο 3-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο αλλά χωρίς γκολ, στο δεύτερο ήταν που πήρε δραματική τροπή, καθώς στο 46΄ η Λευκίμμη πήρε το προβάδισμα έπειτα από αυτογκόλ του Διαμάντη.

Στο 53΄ λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Γρηγοριάδης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Πατσιούρα να είναι ανήμπορος να σταματήσει την μπάλα. Εκεί ήταν που ξέφυγε το παιχνίδι καθώς για δέκα λεπτά υπήρχαν συρράξεις ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων με το παιχνίδι να συνεχίζεται στο 63΄ με τον Σιδέρη και τον Βασιλάκη να έχουν αποχωρήσει με κόκκινη κάρτα αντίστοιχα.

Στο 65΄ ο Ντόκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Λευκίμμης και μείωσε σε 2-1, αλλά στο 90+3 ο Λιώμης βγήκε τετ α τετ και έκανε το 3-1 όπου ήταν και το σκορ του παιχνιδιού.

Απόλλων Πάργας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Πατσιούρας, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Πάκος, Κουλούρης, Φράγκος, Τσιαφίτσας, Γεωργάκης, Ντόκος, Εμβραίζογλου, Σιδέρης

Πήλιος Ελευθέριος