Ήττα 4-2 της ΑΕ Καραϊσκάκης από τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε 3-0 πριν το 30λεπτο, αλλά ο διαφαινόμενος θρίαμβος επί της ΑΕ Καραϊσκάκη έγινε θρίλερ αφού η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Το τελικό 4-2 έδωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στους Κρητικούς.

photo: intime.gr

Ο ξαφνικός χαμός του πιστού οπαδού της ομάδας Γιώργου Χατζηγεωργίου επισκίασε την δεύτερη νίκη του Εργοτέλη στο Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν μπήκε δυνατά και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά το σκορ. Μόλις στο 13′ ήρθε το 1-0. Ο Έφορντ από αριστερά μπήκε στην περιοχή και έκοψε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, εκεί όπου ο Μπουτσάκης με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Μέλκα.

Στο 20ο λεπτό έγινε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κουατένγκ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής “τελείωσε” από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν. Ο Χατζηστραβός στο 32′ μείωσε σε 3-1. Πριν φύγει το ημίχρονο ο Έφορντ πέτυχε και άλλο ένα τέρμα (στο 41′) αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης έψαξε και τέταρτο γκολ στα πρώτα λεπτά. Στο 47′ σουτ του Τσέλιου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μέλκας. Δύο λεπτά μετά ο πορτιέρο της ομάδας από την Άρτα είπε “όχι” σε σουτ του Ροβίθη. Ενώ στο 59′ ο Ροβίθης έχασε το… άχαστο μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Εργοτέλης χαλάρωσε… Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να μειώσει και άλλο το σκορ με τον Ψιανό στο 76′. Οι παίκτες του Εργοτέλη κινδύνεψαν στο τέλος να χάσουν τη νίκη. Ο Χατζηστραβός είχε ένα καλό σουτ αλλά ο Έφορντ καθάρισε τη νίκη με προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιαννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος , Πέιος, Μπρους, Τσέλιος (Μπουρσέλης 70′), Μπουτσάκης (Γροντής 63′), Εφορντ, Ροβίθης (Μπαράτα 78′), Kουάτενγκ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Μέτσε, Ψιάνος, Γυφτοκώστας (Τσούτσης 46′), Χατζηστραβός, Αλμπάνης (Κυβελίδης 32′, λ.τρ), Kούστα (Τερεζίου 70′)

πηγή: liganews.gr