ΑΕ Καναλακίου – Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας 79-49

Με το «αριστερό» ξεκίνησε η ομάδα μας την Β’ φάση του πρωταθλήματος καθώς το Σάββατο 23/3 γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 79-49 από την ΑΕ Καναλακίου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των Playoff ανόδου.

Η ομάδα μας πραγματοποίσε κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έχοντας αρκετά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και γνώρισε δίκαια την ήττα από την ομάδα του Καναλακίου ενώ ταξίδεψε με προβλήματα στη σύνθεσή της καθώς την αποστολή δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν λόγω τραυματισμών , ο Βαλάντης Γάκης και ο Ηλίας Τσέτσικας.

Οι παίκτες μας δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο είχαν κακή αμυντική συμπεριφορά και λάθος επιλογές στην επίθεση με τους γηπεδούχους να βρίσκουν σκορ στον αιφνιδιασμό, αυξάνοντας τη διαφορά στους 25 με την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 46-21 και έχοντας πετύχει μονο 7 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας αύξησαν την πίεση στην άμυνα και προσπάθησαν να μπουν πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού ψαλιδίζοντας τη διαφορά μέχρι τους 18 ωστόσο στα 2 τελευταία λεπτά του 3ου δεκαλέπτου 4 κακές επιθέσεις οδήγησαν σε γρήγορο rebound των γηπεδούχων και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό αυξάνοντας πάλι τη διαφορά. Η κακή λειτουργία σε επίθεση και άμυνα συνεχίστηκε και στο 4ο δεκάλέπτο με τη διαφορά να αυξάνεται και πάλι μέχρι το τελικό 79-49.

Δεκάλεπτα: 22-14, 24-7, 15-19, 18-9

Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας (Παπαμιχαήλ Μ.): Ράπτης, Χρυσανθόπουλος 3, Θεοδωρακάκος 3, Σιάρκος, Κιτσαντάς 12(1), Τζάλλας 2, Σκαμνέλος 5(1), Παπαμιχαήλ 16, Γκόπης 4, Ευθυμίου 2, Αργυρός 2, Αρβανιτίδης.

Την επόμενη αγωνιστική των Playoff , η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού, το Σάββατο 30/3 στις 18:00 στο ΔΑΚ Πρέβεζας.