ΑΕ Καναλακίου – Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας

Η ομάδα μας στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος, για 1η φορά στην ιστορία της, τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας του νότιου ομίλου της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ και κέρδισε τη συμμετοχή της στη φάση των playoff ανόδου με πλεονέκτημα βαθμών.

Στη φάση των Playoff, θα διεξαχθεί νέο πρωτάθλημα 4 ομάδων που κατέκτησαν τις 2 πρώτες θέσεις στη φάση των ομίλων και συγκεκριμένα εκτός από την ομάδα μας θα συμμετάσχουν  η ΑΕ Καναλακίου, ο ΑΓΟ Θεσπρωτικού και ο Πήγασος Αγρινίου. Οι ομάδες στη Β’ φάση μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α΄φάσης που σημαίνει πως η ομάδα μας και η ΑΕ Καναλακίου ξεκινούν με 4 βαθμούς ενώ ο ΑΓΟ Θεσπρωτικού και ο Πήγασος Αγρινίου με 2 βαθμούς. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των Playoff , οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τα Playoff ξεκινούν το προσεχές Σάββατο 23/3 και θα ολοκληρωθούν 13-14/4 μετά από 4 αγωνιστικές. (Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα). Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Καναλακίου που τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση του βορείου ομίλου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καναλακίου ενώ το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ. (18:00).