ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Ηρακλής 1-0

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την 23η αγωνιστική της Football League, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΠ Ηρακλής 1908 στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν φανερά ανώτερη από την ΑΕΠ Ηρακλής και απείλησε σε πέντε περιπτώσεις την εστία των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, στο 26΄ βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα με σκόρερ τον Χρήστο Τζιώρα.


Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έτσι, η ομάδα μας πανηγύρισε μεγάλη εντός έδρας νίκη, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.


Οι φάσεις της αναμέτρησης


Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 6΄. Φάουλ του Παναγιώτου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Γιαγκιόζης. 19΄.Ο Βουκμίροβιτς βρήκε τον Καπία μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 21΄. Εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου και κεφαλιά του Τζιώρα, πέρασε πολλά μέτρα ψηλά άουτ. ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 26΄. Φάουλ του Παπανίκου, ο Καπίας πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τζιώρα που με ωραίο γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ! 31΄. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου από πλάγια θέση, η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, όμως στο πρώτο δοκάρι ο Κωστούλας απομάκρυνε σε κόρνερ. 41΄. Φάουλ του Κλέιτον από τα δεξιά και κεφαλιά του Ζιαμπάρη, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Μέλκας.


Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 50΄. Φάση διαρκείας στην περιοχή της ομάδας μας και σουτ του Ορφανίδη έφυγε λίγο άουτ. 53΄. Φάουλ του Κλέιτον και κεφαλιά του Ζιάμπαρη μπλόκαρε ο Μέλκας. 59΄. Ξαφνικό σουτ από τον Παναγιώτου εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή. 61΄. Φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, σουτ του Παναγιωτούδη ψηλά άουτ. 81΄. Ο Κάκκο έβγαλε τον Μπαντέ στην πλάτη της άμυνας, ο πορτιέρο Γιαγκιόζης τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και απομάκρυνε. 90΄+1΄. Ωραίο σουτ από τον Παπαδόπουλο, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Μέλκας.


Γήπεδο: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων Άρτας. Κίτρινες κάρτες: Παναγιώτου (52΄), Ροντρίγκεζ (54΄), Παπανίκου (87΄), Παντίδος (90΄+2΄), Μέλκας (90΄+3΄), Καψάλης (90΄+7΄) / Καζναφέρης (21΄), Βιτλής (68΄). Διαιτητής: Μαλούτας Δημήτριος (ΕΠΣ Ημαθίας). Α΄ Βοηθός: Παρασίου Στέφανος (ΕΠΣ Ημαθίας). Β΄ Βοηθός: Τίκας Δημήτριος (ΕΠΣ Θεσπρωτίας). 4ος Διαιτητής: Καραντώνης Δημήτριος (ΕΠΣ Ημαθίας).


ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Παντίδος, Χρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος (84΄ Καραγιαννίδης), Βουκμίροβιτς (64΄ Κάκκο), Τζιώρας (78΄ Μπαντέ).


ΑΕΠ Ηρακλής 1908 (Χοσέ Μάνουελ Ρόκα): Γιαγκιόζης, Κωστούλας (55΄ Παυλίδης), Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Κλέιτον, Νιαμπούγιου (46΄ Ρόβας), Ορφανίδης (80΄ Παπαδόπουλος), Ντούνης.