ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Ευπαλίου 5-1

Νίκη οξυγόνο για την ΑΕΜ στα πλαίσια της 7η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας επί του Απόλλων Ευπαλίου με σκορ 5-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλυτέρα από την αρχή του παιχνιδιού έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 34΄ μετά από προσπάθεια και σουτ από δεξιά του Πιστιόλη, η μπάλα θα προσκρούσει στην μέσα πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού, και παρά την προσπάθεια του Κοντού να την απομακρύνει αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.

Το 2-0 θα έρθει στο 52΄, γύρισμα του Γεωργούση στην καρδία της περιοχής με πλασέ ο Πιστιόλης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58΄ο Γράβαλος στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα, με πλασέ μετά από σέντρα του Πασπαλιάρη θα κάνει το 3-0, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα στο 59΄ ο Πιστιόλης με σουτ από πλάγια θέση να ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 4-0.

Το γκολ της τιμής όπως συνηθίζεται να λέμε στην ποδοσφαιρική ωρολόγια θα έρθει για τον Απόλλων Ευπαλίου στο 68΄μετα από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ και σουτ του Παπανδρέου με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μανιάτη 4-1.

Το τελικό 5-1 θα διαμορφώσει με εκπληκτικό σουτ κεραυνό ο Κοντογιάννης από απόσταση περίπου τριάντα μέτρων στο 85΄.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

34΄ΓΚΟΟΛ, στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού η ΑΕΜ θα άνοιξη το σκορ. Σουτ από πλάγια θέση του Πιστιόλη η μπάλα θα προσκρούσει στην μέσα πλευρά του δεξιού δοκαριού, προσπάθεια απομάκρυνση από τον Κοντό με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.

40΄ωράιο γύρισμα στο πρώτο δοκάρι του Πιστιόλη για τον Γράβαλο, την τελευταία στιγμή με προβολή αμυντικός θα διώξει σε κόρνερ.

45΄σουτ από πλάγια θέση του Γεωργούση άουτ.

47΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, τετ τα τε Γεωργούση με τον Κοντογιώργη να λέει όχι.

52΄ΓΚΟΟΛ, μια ακόμα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Γεωργούση, γύρισμα στην κάρδια της περιοχής, με πλασέ ο Πιστιόλη θα κάνει το 2-0.

57΄δυνατο σουτ από πλάγια θέση του Γεωργούση, δύσκολη απόκρουση του Κοντογιώργη.

58΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Πασπαλιάρη στην περιοχή, πλασέ πάνω στην κίνηση του Γράβαλου 3-0.

59΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Πιστιόλη από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή 4-0.

68΄ΓΚΟΟΛ, αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ, σουτ του Παπανδρέου με την μπάλα θα προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα 4-1.

75΄σουτ του Φονταλή, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Κοντογιώργης.

76΄νέο τετ τα τετ του Γεωργούση, και πάλι ο Κοντογιώργη θα βγει νικητής.

83΄σέντρα του Παλιάτσα, κεφαλιά Λίτσου άουτ.

84΄γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους σουτ του Ρουμπάτου, σε κόρνερ ο Μανιάτης.

85΄ΓΚΟΟΛ, φοβερό σουτ από απόσταση περίπου τριάντα μέτρων του Κοντογιάννη 5-1.

94΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Φλέγγα Γ. θα μαζέψει ο Μανιάτης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Χουλιάρας, Ντομαρης και Νάστος του συνδέσμου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Μανιάτης, Πασπαλιάρης (71΄Κολοβάκης), Παναγιωτόπουλος Κ. (64΄Φονταλής), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Γεωργούσης (77΄Παλιάτσας), Κοντογιάννης, Γράβαλος (64΄Κοντομήτσος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Γιώργος Μίχος) Κοντογιώργης, Φλέγκας Δ., Σμπόρας (58΄Ντερβίσι), Φλέγγας Γ., Κοντός, Ζέρβας, Παπανδρέου, Ζαχαρόπουλος (58΄Καφεντζής), Ψυχογιός (82΄Αποστολόπουλος), Ευθυμιόπουλος (55΄Ρουμπάτος), Παναγιωτόπουλος Μ.

πηγή: aitosports.gr