Ακαδημία Σ.Κ. Νικόπολη

«Η καλαθοσφαίριση (basketball) είναι ένα άθλημα γρήγορο, συναρπαστικό, με εναλλαγές στο σκορ, δίνει τη χαρά στο παιδί μέσα από ένα ομαδικό παιχνίδι να μάθει να επικοινωνεί με τους άλλους, να μάθει τον εαυτό του και ν’ ανακαλύψει τις αντοχές του»
Οι βασικοί στόχοι της Ακαδημίας Basketball Σ.Κ. Νικόπολη είναι:

  • Η σωστή σωματική ανάπτυξη, η θωράκιση και η βελτίωση της υγείας των παιδιών
  • Η συμβολή στη διαμόρφωση της προσωπικότητας, του χαρακτήρα & της ομαλής κοινωνικοποίησης των παιδιών καθώς και η αποφυγή αντικοινωνικών σχέσεων
  • Η πειθαρχία, η συνέπεια και η υπευθυνότητα που γίνονται βιωματικά τρόπος ζωής κάθε παιδιού
  • Η δημιουργία σχέσεων και πνεύματος συνεργασίας με άλλα παιδιά.
  • Η επιστημονικά υποστηριζόμενη και σύγχρονη εκμάθηση της τεχνικής και της τακτικής του basketball
  • Η σωστή αξιοποίηση των ταλέντων τους

H Ακαδημία basketball Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ μέσα από τις αρχές, τα ιδεώδη και την φιλοσοφία που την χαρακτηρίζουν

Έχει ως πρώτη προτεραιότητα να εμφυσήσει στους νέους και νέες, αξίες όπως: σεβασμό, εκτίμηση σε συναθλητές και αντιπάλους, αλληλεγγύη, τήρηση των κανονισμών του παιχνιδιού.

Επιδιώκει τη συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας του αθλήματος στις μικρές ηλικίες ενώ παράλληλα καλλιεργεί τη σωστή νοοτροπία του ανταγωνισμού και συναγωνισμού, αναδεικνύει την αξία της νίκης και τα οφέλη της ήττας, δημιουργεί καλούς αθλητές και πραγματικούς φιλάθλους.

Ο σύλλογος μας λειτουργεί με προσήλωση στις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με οργανωτική δομή και συνέπεια αξιοζήλευτη για όλους τους κοινωνικούς φορείς της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής

Η πολυετής εμπειρία του συλλόγου μας, μας οδηγεί κάθε χρόνο να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε τα προγράμματα της εκμάθησης και επιμόρφωσης του basketball. Η δημιουργική πορεία της Ακαδημίας μας, επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς επιτυχίες των νεαρών αθλητών μας. Λειτουργεί από το 1981 και στην πορεία της στο χρόνο πέτυχε το ότι η ΝΙΚΟΠΟΛΗ πάντα πρωταγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι προπονητές / γυμναστές μας, γνωρίζουν τις παραμέτρους και ανάλογα με τη σωματοδομή και την ηλικία, προετοιμάζονται, βάζουν μακροχρόνιους στόχους και δουλεύουν με υπομονή και αφοσίωση.

Στην ακαδημία μας «ασχολούνται» αγόρια και κορίτσια από την ηλικία τον πέντε (5) ετών και λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα για κάθε ηλικία. Η διάρκεια της εκμάθησης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου κάθε έτους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται το μήνα Σεπτέμβριο καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας (οδός Επτανήσου), κατά τις ώρες και ημέρες των προπονήσεων. Το πρόγραμμα προπονήσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στο facebook του συλλόγου μας. Το κόστος της οικονομικής συνδρομής/διδάκτρων αθλητή/τριας καταβάλλεται ως εξής:
Εγγραφή 20 €, με παροχή δωρεάν : αθλητική εμφάνιση, μαθητικό τετράδιο, κάρτα διαρκείας αγώνων Ανδρικού (family card academy)
Ετήσια συνδρομή, με δύο τρόπους πληρωμής: -150 € εφ’ άπαξ κατά την εγγραφή. -180 € σε τρείς ισόποσες δόσεις των 60€. 1η δόση καταβάλλεται τον Οκτώβριο, 2η δόση τον Δεκέμβριο και η 3η δόση τον Μάρτιο της τρέχουσας αθλητικής χρονιάς.
Ισχύει ειδική έκπτωση για αδέρφια και πολύτεκνους
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ
ΛΙΟΝΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 6944735589
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 6944910671
ΠΑΠΠΑ ΕΦΗ 6945595099
ΑΝΤΥΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 6937294214