Αλλαγή σελίδας για την ΠΑΕ Καραϊσκάκης

Ο επιχειρηματίας Νίκος Καγιούλης, είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, μετά την συμφωνία που κατέληξαν οι συζητήσεις που είχε με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας Οδυσσέα Δράκο, την περασμένη εβδομάδα.

Για την συγκεκριμένη συμφωνία, ανακοινώσεις θα γίνουν -κατά πάσα πιθανότητα- την Παρασκευή, που θα βρεθεί και πάλι στην Άρτα ο κ. Καγιούλης.

Όμως απ’ την περασμένη εβδομάδα, ο νέος μεγαλομέτοχος έκανε τις κινήσεις που θεώρησε επιβεβλημένες, για ν’ αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, εν όψει μάλιστα και του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, στον οποίο η ομάδα της Άρτας, έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Όρισε γενικό αρχηγό της ομάδας την παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνη Κασδοβασίλη (Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός κλπ), που όπως γνωρίζουν οι φίλαθλοι έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα και φυσικά η κατηγορία που αγωνίζεται.

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης, κάθισε στον πάγκο της ΑΕ Καραϊσκάκης, στον προαναφερόμενο αγώνα, αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις, πράγμα που έκανε και ο μεγαλομέτοχος. Στο ίδιο πλαίσιο των αλλαγών, η ομάδα την παραμονή του αγώνα, αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ.

Η «Γ» συναντήθηκε με τον κ. Καγιούλη και στενό συνεργάτη του Στέλιο Μπέκα, έχοντας μια πρώτη ενημέρωση, για το τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Ωστόσο σεβόμενη την απόφαση να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις την Παρασκευή, δεν κάνει καμία αναφορά στην συνάντηση αυτή…

πηγή: gnomiartas.gr