Αναγέννηση Άρτας: Εκδήλωση για τα 60 χρόνια του Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το 2020 συμπληρώνονται εξήντα χρόνια από την ίδρυση της “Αναγέννησης”, της ιστορικής ομάδας της ‘Αρτας. Τον Αύγουστο του 1960, από την συγχώνευση του Παναμβρακικού, του Αετού και του Ολυμπιακού, των τριών ομάδων που υπήρχαν τότε στην πόλη γεννήθηκε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με χρώματα το άσπρο και το μαύρο και σήμα το θρυλικό γεφύρι.
Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλοντας να τιμήσει την επέτειο αυτή, θα αφιερώσει όλες τις ενέργειες, που θα γίνουν στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, για αυτό το σκοπό.
Στα πλαίσια αυτά, o ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ συνδιοργανώνει με το βιβλιοπωλείο Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ εκδήλωση στην αίθουσα ΣΚΟΥΦΑΣ, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 7:00 μ.μ., όπου θα παρουσιαστεί η συλλεκτική έκδοση του Ντίνου Γιώτη ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με την ιστορία της ομάδας, που ξεκινάει από την ίδρυσή της και φτάνει σχεδόν μέχρι τις μέρες μας.
Στις 450 σελίδες του βιβλίου περιέχονται άγνωστες ποδοσφαιρικές ιστορίες, ανέκδοτες φωτογραφίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σπάνια ντοκουμέντα και όλοι οι αγώνες από το 1960, αναλυτικά με τις συνθέσεις, τους σκόρερς και άλλα στατιστικά στοιχεία.
Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Παπαβασιλείου, ο αθλητικογράφος Κώστας Μπανιάς, ο βιβλιοκριτικός Κώστας Τραχανάς και ο συγγραφέας Ντίνος Γιώτης. Παρεμβάσεις θα κάνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της “Αναγέννησης”, Δημήτρης Σιακούφης για τη δεκαετία του ́60, Βαγγέλης Κωστούλας για τη δεκαετία του ́70 και Μάκης Ντόβας για τη δεκαετία του ’80.
Καλούμε τους φίλους της Αναγέννησης αλλά και όλους τους φιλάθλους της πόλης να μάς τιμήσουν με την παρουσία τους.
Το ΔΣ