Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Θεσπρωτού

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση του Θεσπρωτού με αφορμή την χθεσινή διαιτησία του Πολυχρονίου από την Καστοριά.
Αναλυτικά:
 Ηγουμενίτσα 11.02.2019                 

 ΠΡΟΣ: Κ.Ε.Δ.

              Μ.Μ.Ε.   

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Θεσπρωτός με αφορμή την τελευταία προκλητική διαιτησία προερχόμενη από τον σύνδεσμο διαιτητών ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ διαιτητή ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ είναι αναγκασμένη να προβεί για πρώτη φορά σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Δεν ταιριάζει στην ιστορία της ομάδας μας η μεμψιμοιρία  και η κακομοιριά. Την συγκεκριμένη στιγμή όμως διαπιστώνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές περίεργες μεθοδεύσεις σε ορισμούς διαιτητών, σε συνδυασμό με αποφάσεις που παίρνουν πειθαρχικές Επιτροπές της  Ε.Π.Ο.

Για ποιο λόγο πρέπει σε ένα αδιάφορο και μονόπλευρο από πλευράς ενδιαφέροντος παιχνίδι να οριστεί διαιτητής από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ για πρώτη φορά φέτος, ανεβάζοντας το εξοδολόγιο σε υπέρογκα ύψη;

Κύριοι της Κ.Ε.Δ., την σιωπή μας την εκλαμβάνεται ως αδυναμία, κάνετε λάθος, εμείς σεβόμαστε θεσμούς, διοργανώσεις και αντιπάλους, εσείς γιατί δεν σέβεστε τον αγώνα μας και τον ιδρώτα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας;

Καταλάβετε ότι είμαστε από τους τελευταίους γραφικούς που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό, με επαγγελματικές προδιαγραφές ποδόσφαιρο. Το συμφέρον σας είναι να μείνουμε εμείς  στο χώρο για να διατηρήσετε έτσι τους παχυλούς μισθούς σας.

Κύριοι της Κ.Ε.Δ., γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργεί το τρίπτυχο, ορισμοί Διαιτητών – Διαιτητές – Παρατηρητές διαιτησίας.

Για να επανέλθουμε στον κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ, το σόου του, ήταν ανεπανάληπτο, δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε τις φάσεις που αδίκησε την ομάδα μας, αλλά ότι μοναδικός του στόχος ήταν να μην κερδίσει η ομάδα μας, ήταν βλέπεται σε αποστολή και την έφερε εις πέρας.

      Ποιος είναι ο κύριος ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ που σε αγανακτισμένες αντιδράσεις ποδοσφαιριστών μας «Τι σφυρίζεις», απαντάει ότι «Θα σφυρίξω ότι γουστάρω»;

Κύριοι της Κ.Ε.Δ. τελειώνετε με διαιτησία τύπου ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ αλλάξτε τακτική, δεν γίνεται να πληρώνουμε εμείς το χόμπι τους, ας αλλάξουν χόμπι οι κύριοι.

Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι από εδώ και πέρα η αντίδρασή μας θα είναι ακόμα πιο έντονη, μπας και γίνει σαφές ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται εντός γηπέδων.»

Το Δ.Σ.

Α.Σ. Θεσπρωτός