Ανακοίνωση-επιβεβαίωση με Καψάσκη στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματθαίου Καψάσκη και αυτομάτως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του sportime24.gr!

Αναλυτικά η ανακοίνωση-επιβεβαίωση:

Ο ΠΑΣ Αχερων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάθιου Καψάσκη, ο οποίος θα φορά τη φανέλα της ομάδος μας για το υπόλοιπο της χρονιάς, οι συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, είχαν θετική έκβαση και ο ποδοσφαιριστής από αύριο κιόλας ξεκινάει προπονήσεις.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και έρχεται να δώσει σημαντικές λύσεις με την ποιότητα του στην επίθεση του Συλλόγου μας, αφού μπορεί να παίξει σε όλες τις θεσεις, κυρίως στα άκρα όπου με την ταχύτητα του και την ικανότητα του στο ένας με έναν, δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις σε οποιαδήποτε άμυνα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί στις ομάδες του Λεβαδειακού στην super league όπου με την φανέλα του είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο Ελλάδας πετυχαίνοντας 4 γκολ, Σπάρτη (football league) Α Ο Κατασταρίου και Απόλλων Λάρισας (football league), προηγούμενη ομάδα από όπου και προέρχεται ήταν ο Αστέρας Ιτέας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών του επιθυμιών.

Ευχαριστούμε τον ατζέντη του κ. Κολοβό (φωτό) για την επίτευξη της μεταγραφής.

Υ.Γ.: Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για το χριστουγεννιάτικο Δώρο, Η ενίσχυση της ομάδας μας θα συνεχιστεί!!!
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε ΟΛΟΥΣ…