Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας

Ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής που ξεκινά αυτή τη Κυριακή, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Άρτας να στηρίξει την ιστορική ομάδα της πόλης και του Νομού, στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, με την επανεκκίνηση και τα νέα θεμέλια που μπήκαν, ώστε η συνέχεια να είναι ανάλογη και τη φετινή χρονιά και φυσικά ανάλογη με τη ιστορία και τη δυναμική της.
Σαν ομάδα, σαν οικογένεια, η Αναγέννηση Άρτας, (διοίκηση, παίκτες, προπονητές), θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα μας και τη φετινή σεζόν θα είναι μιά εκ των πρωταγωνιστών, όπως εξ άλλου είχε ειπωθεί και στη τελευταία γενική συνέλευση και οι προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου για μια ισχυρή ομάδα να ευοδωθούν.
Θεωρούμε λοιπόν τη στήριξη των φιλάθλων με τη παρουσία τους στο γήπεδο, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά μας έναντι των αντιπάλων μας.
Πάμε όλοι μαζί, για να γίνει η αγαπημένη μας ομάδα, η μαύρη θύελλα, η ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε και που θέλουμε να βλέπουμε μέσα στα γήπεδα, η ώρα των φιλάθλων έφτασε!
>Κυριακή 22/9 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας,
1η Αγωνιστική “Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Ιτέας”.
Με τιμή το Δ.Σ.