Ανακοίνωση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το άρθρο 31 της προκήρυξης πρωταθλήματος για τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους στους μη έχοντες τη σχετική άδεια.

Η ανακοίνωση: 

Ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, σας υπενθυμίζουμε  το άρθρο 31. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(Προκήρυξη των αγώνων Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ περιόδου 2018-19). Η Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της, σύμφωνα και με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), αναφορικά με την εμπορική και ραδιοτηλεοπτική εκμετάλλευση των αγώνων, καθώς και άλλου συναφούς δικαιώματος ήχου, εικόνας και περιεχομένου των αγώνων. Συμβάσεις παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων (βίντεο, φωτογραφίες, μετάδοση αγώνα) που δεν έχουν εγκριθεί από την Ένωση, δεν ισχύουν, απαγορεύεται δε η ραδιοτηλεοπτική μετάδοση κάθε αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων σε γήπεδα αρμοδιότητας της Ένωσης, επιτρέπεται μόνον μετά από άδεια της διοργανώτριας.

Οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν τη σχετική Άδεια-Βεβαίωση που τους έχει παραχωρηθεί από την Ένωσή στον Διαιτητή ή Παρατηρητή αγώνα πριν την έναρξή του.

Για την έκδοσή της θα πρέπει να υποβάλλεται αίτηση στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, μέχρι και την Τετάρτη 12/9/2018 και ώρα 14:00.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ